Gå til hoved-indhold

X-Yachts bestyrelse fyrer CEO Hans Viggaard

Xp 44 sejler og ingeniør Hans Viggaard fik to et halvt år som administrerende direktør i X-Yachts. Nu afløses han af X-Yachts stifter Niels Jeppesen, fortæller hovedaktionær i firmaet, Ib Kunøe.

Tunet Granada 23: Nu med nye sejl og selvvendefok

Jacques Filtenborg fortæller videre om forvandlingen af sin fars Granada 23 ”Family”, til en Granada 23 ”tour sport” i Frederikssund. Skroget nu stivere, og lettet for nogle gode kilo.

Bådmægler: Brugte både til 100.000 kr. faldet til 30.000 kr.

Bunden er slået ud af markedet, siger bådmægler Per Johansen fra Yachtbroker Sjælland til dr.dk. Sejlerne er nu ældre og vil sælge, problemet er bare at der ikke er nok nye købere.

 

 

Køl løs på sejlbåd - danskere sprang i redningsflåde

- Vi fik sat os i flåden og ringede til SOK og gav vores position, fortæller Jens og Kirsten, der sprang i ZHR redningsflåde efter kølen på deres Bavaria Lagoon 390 gik løs på Atlanterhavet i 2012.

Mød Mikkel Beha, Mads Blærerøv og Malene Wilken lørdag

Kursen er sat mod kanalsejlads og andet når forfatteren Malene Wilken, Mikkel Beha og Mads Blærerøv i denne weekend holder foredrag på rejsemessen Where2go på Radisson, Frederiksberg.

Risbjerg efter 8 solgte både: Folk bruger penge igen

Chef for Risbjerg, Ole Risbjerg, fortæller at firmaet ved Silkeborg lukkede otte handler på Boat Show i Fredericia. Fredag til søndag holder Risbjerg åbent hus med bl.a. Beneteau motor- og sejlbåde.

MS Bådfinans har succes - mange får afslag i egen bank

Middelfart Sparekasse's ”MS Bådfinans” kom godt fra start, viste udstilling. Bådforhandler fortæller at 40 procent af købere får låneafslag fra egen bank, trods fornuftig økonomi.

Mads Fabricius sejlet ned af fragtskib under redning

29-årige aarhusianer var på træningstur over Atlanten på en robåd med fire englændere i december 2014. Men måtte opgive efter saltsår i ben. Vi mødte ham på Boat Show.

Faurby 335: Sejlglæde for 1,6 mio. kr. - se Yacht-test

Faurby 335 er opgradering af modellen Faurby 325 fra 2011, hvor værftet nu har hævet fribordet med ti centimeter. Vi var om bord på båden.

Mød solo-sejler Jan Møller hos Elvstrøm Sails

21. marts er der åbent hus i Aabenraa, hvor sejlloftet giver en rundvisning og foredrag med solo-jordomsejler Jan Møller og trimtips fra sejlmager Friis-Møller.