Gå til hoved-indhold

Nordship Yachts køber Nordic Cruiser

Nordship Yachts har overtaget Nordic Cruiser fra Nordic Boat i Kerteminde, samtidig køber de ny hal på nabogrund i Lunderskov ved Kolding.

Tre der holder: Film til en mørk vinteraften

De varme dage på vandet er for mange sat på stand-by, og de mørke vinteraftener har gjort sit indtog. Vi har fundet tre film, som bringer sejlads til stuen, mens båden står på land.

Årets foto: Stem på din favorit

Jagten på dette års sejlerfoto er netop skudt i gang - og du er inviteret med. Find dit yndlingsfoto og vær med i afstemningen.

Deltag i undersøgelse om adfærd til søs

Projektet SejlSikkert har sat en større spørgeskemaundersøgelse i gang om sejlernes adfærd på havet. Vi opfordrer sejlere til at deltage.

Skovshoved Sejlklub savner skippere til firmasejladser

Skovshoved Sejlklub er nu i luften med deres nye Sailing Concept.

AFI Marine flytter fra Århus havn til Egå og udvider

AFI Marine lukker ikke, men bliver i stedet Østjyllands største udbyder af marine- og bådudstyr, når de til januar flytter til større lokaler i Egå på 600 kvadratmeter, lover firmaet.

Bente 24 - en prisbillig sportsbåd

Nye sejlbåde behøver ikke koste fra en halv mio. kroner. Denne populære tysker er et eksempel, som vi så på hanseboot-udstilling.

Havets AirBnB nomineret til iværksætterpris

Boatflex er nomineret til årets vovehals 2015 af IVÆKST. Du kan stemme på firmaet, som OL-sølvvinder Jonas Høgh-Christensen er en del af. Både for flere milliarder ligger stille i de danske havne.

Freja ruskede nordjyske både med orkanstyrke

Der blev målt orkanstyrke på over 32 m/sek. hos nordjyderne. Sjællændere slap for mange skader, men Øresundsbroen er fortsat lukket, skriver BT søndag morgen kl. 6.16.

Tjek din båd: Vindstød af stormstyrke rammer Danmark

I aften og nat bevæger et lavtryk med vindstød af stormstyrke sig over landet. Tjek derfor fortøjninger, presenninger samt vandstand.