Gå til hoved-indhold

Lystsejler: Alle bør tage duelighedsbevis - læs interview

- Jeg elsker ikke regler. Jeg synes faktisk, at det er noget bøvl. Men hvis alle sejler sin egen sø, går det galt, forklarer Corsair-sejler Svend Engrob, som sidste år tog beviset i selvstudiegruppe.

Christmas Boat Parade - sådan fejres julen i USA

Smukt pyntede både, musik og glade mennesker. USA forstår at fejre julen med stil. Se her flot video fra Christmas Boat Parade i Newport.

Fremgang i Tyskland - se større undersøgelse

Den tyske søsportsbranche kan se tilbage på et succesrigt år. Ifølge en rundspørge midt på året bedømmer 75 % af virksomhederne salgssituationen som lige så god eller bedre end året før.

Ronstan er faktisk dansk - eksport på 80 procent

I Vejle er der nemlig over 2.500 aktive varenumre og produktionen er omfattende af bl.a. skødeblokke, skødevogne og de berømte Andersen Spil. Vi var på besøg. Se fotos.

Smart sejlertøj fra Musto - også til fritiden

Er du villig til at grave lidt dybere i pengepungen, har engelske Musto flot sejlertøj til både jobbet, fritid og sejlads. Vi har fundet tre produkter.

Dagen derpå: Flere både er væltet

Stormen Gorm hærgede i går landet. Flere både har skader, mens enkelte endda rev sig løs fra bropladsen. Se her billeder fra Helsingør, hvor syv både væltede.

Solus 24 blev nænsomt fjernet fra molen

Københavns Brandvæsen trak båden væk fra stenene ved at placere den på puder, fortæller Peter Jul fra Hellers i Kastrup. Læs her hvorfor Solus 24 drev på land. Se fotos.

Tre bøger til en blæsende aften

Vinterstormene har for alvor gjort sin indtog. Vi har derfor fundet tre bøger, som kan skabe hygge og drømme om varmere dage.

Oplagt julegave: Færgebog fra Det Sydfynske Øhav

Færgefart og Det Sydfynske Øhav er uløseligt forbundet. I den nye bog ”Øhavsfærger” rapporteres fra sejladser med alle 11 færgeruter. Den herlige bog er skrevet af journalist Søren Stidsholt Nielsen.

Gorm hærger landet - se billeder fra Vestjylland

Stormen Gorm bevæger sig netop nu ind over landet. Flere steder meldes om vindstød over orkanstyrke, de kraftigste siden Bodils hærgen i 2013. Minbaad.dk's Sara Sulkjær har været på havnen.