Gå til hoved-indhold

Afriggertid: Matroser sat på arbejde

Nyudklækkede matroser fra skoleskibet Georg Stage hjælper besætningen på 3 skonnerter med vinterklargøring. Lige nu er der være fuld aktivitet på Admiralkaj i København.

Se finaleudspring live lørdag

Fra Operaen i København til La Salve-broen i Bilbao. I weekenden afholdes finalen i Red Bull Cliff Diving World Series, som byder på imponerende udspring fra 27 meters højde.

Fornemmelsen af at sejle i Champagne

Kursen er sat mod kanalsejlads, når forfatter og sejler Malene Wilken tirsdag 29. september holder foredrag på Middelfart bibliotek.

468 fods lystbåd til 2,6 mia. kr. testes i Kiel

Masterne er 90 meter høje og båden 143 meter lang. 'White Pearl' er bygget af den franske designer Philippe Starck for den russiske milliardær Andrey Melnichenko, skriver BT.

Nu er vinderen fundet i Cold Hawaii

Jeg havde en god fornemmelse på vandet. Det har været en perfekt dag, og nu er jeg bare glad for at have vundet her, fortæller Philip Köster, som i finalen vandt over verdens nr. 1.

Cold Hawaii: Kenneth Danielsen tilbage i verdenseliten

Jeg er super tilfreds og stolt over at blive nummer seks. Det har været rigtig fedt i dag, fortæller Danmarks bedste bølgesurfer, Kenneth Danielsen.

Sails support overtager Jakob Jensens Bådeværft

Med købet af Jakob Jensens Bådeværft udvider Sails Support med Halkier, Ive og Bjørn Christensen, forretningen og kan fra 1. oktober tilbyde full-service og vedligehold af alle både.

Tiden knap i Cold Hawaii - Vesterhavet for blidt

Timeglasset begynder at løbe ud i Klitmøller med forkert vindretning. Med kun to stævnedage tilbage er surferne endnu ikke kommet på vandet. Vejrprognoser lover dog bølger i dag og fredag.

Sejlerbixen opkøber endnu en hal

Sejlerbixen fra Struer råder nu over 3 haller til opbevaring af både. Derudover tilbydes reparationer, klargøring samt salg af udstyr.

Sejler død af hvepsestik på Storebælt

En 61-årig mand, der var allergisk over for hvepse, mistede mandag livet, da han blev stukket i sin båd på Storebælt og ikke havde modgift med sig.