Gå til hoved-indhold

Junker 22 drevet i land i Tisvilde i maj - ejer ikke fundet

Forlist sejlbåd blev fundet på Tisvilde Strand i maj sidste år. Der er frygt for at bådens fører faldt over bord under sejladsen. Junker 22 måske fra Svanemøllehavnen. Se billeder.

Bådudstilling i gang igen - frem til på søndag

Der er væsentlig mere optimisme og salg på boat show end i 2013, erfarer minbaad.dk. Og det er købers marked. Få op til 80 procents rabat på sejlertøj.

Sejlbåd mister kontrol og sejler ind i færge

Der gik et gys gennem passagererne på Manly Ferry i Sydney Harbour, da en tilsyneladende uerfaren sejler lavede en T-bone på færgen.

Skal du med på SUP-bølgen?

Fra i dag og indtil på søndag er det igen muligt at prøve Stand Up Paddle i boat shows 160 kvm bassin i Fredericia.

Tunet Granada 23: Fra tur til kapsejlads

17-årige Jacques Filtenborg fortæller her om forvandlingen af sin fars Granada 23 ”Family”, til en Granada 23 ”tour sport” i Frederikssund. Her er første blog.

Flere på bådudstilling i første halvleg end i 2013 - se galleri

15.093 besøgte den første af de to Boat Show-weekender i MESSE C Fredericia. Dermed er besøgstallet små 700 højere end for to år siden. Omsætning 50 % højere hos forhandler.

Mads Blærerøv om sejlere: I virkeligheden er vi idioter

Det er dyrt, det regner og vi har en kort sæson, siger IMX 40-sejleren Mads Blærerøv Christensen til minbaad.dk. Se tre minutter med meningsdanneren.

Bliv journalist på minbaad.dk og minmotorbaad.dk

Jobannonce: Kan du sejle og skrive er vi interesseret i dig. To studenterjobs tilbydes. Opdateret 3. marts 15. Send ikke flere ansøgninger nu. Rigtigt mange har sendt.

HF Industri & Marine fortæller om epoxy, glasfiber og lim

Et af de specielle indslag på Boat Show står HF Industri & Marine for, når udstillingen åbner i dag fredag kl. 12 i Fredericia. Se video med epoxy West System.

Brancheformand: Det går bedre dog uden jubel

Formand for Danboat, Jan Hansen siger at sejlere har positive forventninger til boat show efter to års udstillingspause. Bådforhandlere er glade for MS Bådfinans. Se ny video fra udstillingen.