Gå til hoved-indhold

Hvilke både under firmanavn husker du?

Både større og mindre kapsejlere må kigge langt efter sponsorater. Nogle firmaer vil nødigt kaste penge efter sejlsporten, men er det nu et godt valg, spørger Ricky Hansen. Hvad siger du?

Opbevaring af sejl: Dét skal du undgå

Ikke kun båden har brug for tryg opbevaring om vinteren. Også sejlene skal pakkes sikkert ned for at mindske risikoen for skader og mug. Vi har fundet tre kilder, du helst skal undgå.

Hvorfor sejler så mange uden redningsvest

Formula 18-flerskrogs-sejler Anders Liebst fra Solrød Strand undrer sig over at 110 sejlere ud af 260 er uden redningsvest i billeder fra Årets Sejlsportsfoto. Undrer du dig også?

Storm på Bornholm og forhøjet vandstand i Limfjorden

Op til 29 m/sek. på Bornholm, lover DMI i dag. Og i det vestlige Limfjord forventes en vandstand på mellem 1,4 og 1,5 m over daglig vande.

Tre der holder: Kom lettere ombord

Har du også ærgret dig over en besværlig ombordstigning i sommer? Vi har fundet tre produkter, som kan gøre vejen til dækket mere elegant.

Nordship Yachts køber Nordic Cruiser

Nordship Yachts har overtaget Nordic Cruiser fra Nordic Boat i Kerteminde, samtidig køber de ny hal på nabogrund i Lunderskov ved Kolding.

Tre der holder: Film til en mørk vinteraften

De varme dage på vandet er for mange sat på stand-by, og de mørke vinteraftener har gjort sit indtog. Vi har fundet tre film, som bringer sejlads til stuen, mens båden står på land.

Årets foto: Stem på din favorit

Jagten på dette års sejlerfoto er netop skudt i gang - og du er inviteret med. Find dit yndlingsfoto og vær med i afstemningen.

Deltag i undersøgelse om adfærd til søs

Projektet SejlSikkert har sat en større spørgeskemaundersøgelse i gang om sejlernes adfærd på havet. Vi opfordrer sejlere til at deltage.

Skovshoved Sejlklub savner skippere til firmasejladser

Skovshoved Sejlklub er nu i luften med deres nye Sailing Concept.