Gå til hoved-indhold
Sun Odyssey 349 har solgt godt i Europa. Minbaad.dk har tidligere testet båden, der er velsejlende. Størrelsen er populær på det danske marked. PR-fotoKort Nyt
Sun Odyssey 349 har solgt godt i Europa. Minbaad.dk har tidligere testet båden, der er velsejlende. Størrelsen er populær på det danske marked. PR-foto

Jeanneau 349 og 409 på Egås flydende i Egå

På fredag går det løs i Egå med årets største flydende bådudstilling i Egå, hvor bådbranchen viser både og udstyr frem. Tempo Bådsalg viser to nyklassikere frem.

Af Troels Lykke |

Inden du bestiller ny båd, så ser Tempå Bådsalg fra Ishøj gerne at du kigger forbi deres stand på den kommende bådudstilling i Egå Havn fra fredag den 19. august til 21. august.  

Bådbranchen skifter hvert år mellem Sjælland i Ishøj og Egå i Jylland.

For mange sejlere og bådfolk slutter sæsonen med et besøg på bådudstillingen i Ishøj Havn, her kan du i det rette element se alle de nye både og alt det nye udstyr.

- På Tempo Bådsalgs stand kan du i år opleve Jeanneau Sun Odyssey 349 og Jeanneau 409, som beviser, at Jeanneau er helt i front, både når det gælder design og sejlegenskaber. Designet beskrives bedst med ord som innovativ og dynamisk elegance og Jeanneau har nu i mange år bevist, at de formår at bygge både, hvor det samlede indtryk sikrer både stor sejlerglæde og høj gensalgsværdi, siger Henrik Jørgensen, chef og medejer af Tempo Bådsalg.

Af sejlbåde ses også både fra blandt andet X-Yachts nye X4, den nye Seascape 24, Bavaria 37 og Faurby-båd.

Der er gratis adgang på udstillingen, der er åbent fra 13-18 fredag, mens der er åbent lørdag og søndag fra 10 til 18 i Egå Marina. Vi krydser fingre godt vejr, uden regn.

content-loader
content-loader
content-loader