Gå til hoved-indhold

Trimaran væltede på Sydfyn - fire i vandet

I lørdags fik Hjemmeværnet travlt i kulingen, da de blev kaldt til kæntret trimaran mellem Lyø og Avernakø. Den var kæntret i Faaborg Sejlklubs Tuco Cup. Ved Romsø var en mast knækket.

Populær ældre Mirror-jolle sælges atter i Danmark

Boatkits i Målev sælger nu byggesæt af Mirror-jollen, en af verdens mest populære topersoners joller med 70.000 bygget. Se hvad det koster.

Ros til Ishøjs flydende bådmesse - klar igen næste år

- Det er jo jydernes tur næste år til at holde flydende udstilling, men nu sender vi evalueringsskema ud, siger udstillingschef Henrik Jørgensen, der også er klar næste år.

Cold Hawaii i Thy med Saybia og De Eneste To

Med bl.a. Simon Kvamm præsenterer Friends of Cold Hawaii nu et massivt opgraderet festprogram under World Cup’en, der starter 14. september . Begejstringen blandt arrangørerne er stor.

Hold din øl kold med Cup Cooler

En af nyhederne på Flydende udstilling i Ishøj var Dometics Cup Cooler.

Flydende bådudstilling i Ishøj et besøg værd

Rammerne i Ishøj fungerer med en 2.800 kvadratmeter stor hal og en kæmpe bro til de mange både. Se her fotos fra udstillingen vi har besøgt. Søndag slutter udstillingen. Se program.

 

I dag starter Flydende bådmesse i Ishøj - gratis indgang

Frem til søndag ses over 50 nye både, flere hundrede brugte både, sejl, kortplottere, teakdæk og en motorcykel med Ferrari-motor i Ishøj. Regeringen mener at flere bruger penge nu.

Test i Skagen gav salg af to Marex 375

- Vi syntes at båden skulle prøves i et havområde hvor vi var sikre på at få bølger og strøm, samt en pakket havn at lægge til og fra i, siger Henrik Reese om godt nyt i bådbranchen.

ShipShape sælger nu Dufour-både

ShipShape i Rungsted forhandler fremover Dufour sejlbåde og Rhea motorbåde, begge fra La Rochelle i Frankrig.

Off pist sejlads i en Kragerøjolle

Nyd modig tur i Norges klipper.