Gå til hoved-indhold

Glædelig jul til læsere og annoncører

Her på minbaad.dk takker vi de mange læsere, der hver dag klikker på vores artikler. Vi takker også de mange annoncører, der gør det muligt at vi findes.

Skipper retter kritik af SOKs redning da 'Skibet' sank i Spodsbjerg

Skipper Peer Bonnemann Larsen. - Jeg er stadig påvirket af den måde Søredningstjenesten operede på og stiller et stort spørgsmålstegn ved deres kompetence, siger skipperen. SOK afviser.

 

Admiral's Cup-sejleren Peer Kruuse blev 86 år

I dag blev Kerteminde-sejleren bisat. Peer Kruuse sejlede bl.a. 3/4 Ton Cup gange. Den ene gang med Paul Elvstrøm, som han udviklede et venskab til.

Elvstrøm Sails tjener penge for første gang i syv år

Der er optimisme at spore hos Elvstrøm Sails med hovedsæde i Aabenraa. Sejlproducenten har nu overskud, fortæller direktør Niels Bjerregaard.

Danske styrker skød 14 piratmoderskibe i sænk

Men nu er det slut. Det danske krigsskib Esbern Snare kommer hjem i morgen fredag, oplyser forsvaret til Ritzau. Frømandskorpset nåede at fange 295 somaliske pirater.

Spar på benzinen - på land

Lovligt er det næppe at sætte sejl på landevejen, men smart ser det ud.

Ny spændende bog: Det hemmelige Jylland - fotograf går 1550 km langs kysten

Fotograf Morten Strauch begav sig i vinteren 2013/2014 ud på en tre en halv måneds fodrejse fra syd op langs østkysten og ned langs vestkysten. Formålet var at fange skønhed. Det lykkedes.

Motorbåd laver en kvart 'Vestas'

Eneste sammenligning er dog kun, at motorbåden er på grund ved Øer på Djursland.

En af bådbranchens kæmpere Olav Hansen er død

Den vellidte butiksejer fra Skødstrup, nord for Aarhus, blev 73 år. Selv 14 dage før sin død var han aktiv i bådbranchen.

Signe i Florida efter kold sejlads i Atlanterhavet

Så er vi endelig kommet til Florida! Vi ankom til St. Augustine her til morgen efter to døgns sejlads i Atlanterhavet, der viste sig at være en temmelig kold fornøjelse.