Gå til hoved-indhold

Øresundsugen i gang efter 42 års pause

Øresundsugen fik lørdag en flyvende start. Det summer af liv i havnene langs Øresund. 25 sejlklubber har budt ind. Lig gratis i Østbassinet i Københavns Havn.

Prøv ny Marex 375 i Skagens store bølger

- Vi vil være sikre på at skabe det rigtige billede af en prøvesejlads, hvor vi kan være temmelig sikre på at vi møder bølger af en pæn størrelse i dette farvand, siger Henrik Reese.

Hallberg Rassy-klub skaber familiedag i Øresundsugen

Hallberg Rassy klubben skaber en dag i Lynetten for hele familien og for alle bådtyper. Arrangementet den 15. august er en del af Øresundsugen. Husk kæmpe fest på Toldboden.

Klassisk smugler-båd Coronet gæster i Svendborg

Regatta i Svendborg byder også på 1970'ernes legendariske smugler-ekspres, Coronet.

Fire svenske Arcona-både udstilles på Ishøjs flydende

Se blandt andet den nye, storsælgende Arcona 380, der er solgt 70 af på et år, fortæller importør Ove Skovgaard-Mortensen, der mener at folk igen køber nye både.

13-årig redder fire personer via VHF ved Reersø

Tre familiemedlemmer firede sig ud ad line, men drev også væk, som sønnen gjorde det i strøm i Storebælt. Tilbage om bord var familiens 13-årige pige, der alarmerede på VHF-radioens kanal 16.

 

Inderhavsbro der vil genere sejlbåde snart færdig - se nu video

Stålklapperne til Inderhavnsbroen i København mellem Nyhavn og Christianshavnssiden er kommet. Broen, der skulle være færdig i 2013, er få måneder fra at komme i mål.

Risbjerg stiller med seks motorbåde på Flydende Bådmesse

Den store danske forhandler af Sea Ray og Beneteau-både, har fem både på land og en båd i vandet under Flydende Bådmesse i Ishøj fra 28. august.

PG - en af sejlsportens store ildsjæle er sejlet bort

Sejleren, Optimistkongen, kapsejladsdommeren og fhv. skoleinspektør Poul Gustav Hansen, er sovet stille ind i Hvidovre som 99 årig. Journalist Henrik Hansen skriver her faderens nekrolog.

Sejlbåd driver for sejl - men sejler er om bord

Forsvarets søredningstjeneste har netop afblæst redning på Øresund syd for Amager, hvor en sejlbåd er set drive. Sejleren var i kahytten, man frygtede han var røget i vandet. Opdateret kl. 11.50