Gå til hoved-indhold

Gæt båd vi så i Vejle

Hvor skarp er du på bådtyper. Kender du denne mahogni-ræser?

Hans Viggaard: Xp 44 er min drømmebåd

- En Xp 44 kan let sejle 60-70 sømil på en dag på tur, siger Hans Viggaard, der også sætter pris på natsejlads. Her fortæller den tidligere X-Yachts boss om båden og kapsejlads over Atlanten.

Få en pizza til søs - i Cannes

Franskmændene er livsnydere. Også til søs. Hvem tager ideen op i Danmark?

Malene: Det bliver godt vejr i Pinsen

Sådan hørte jeg mig selv sige til en veninde forleden. Jeg håber nemlig at vejret bliver så godt, at jeg kan komme ud og sejle, blogger forfatter Malene Wilken fra Holbæk.

Drømmejob ledigt på S/Y Oceans of Hope

Dygtig sejler i 20erne med forstand på medie og kommunikation søges til jordomsejling på 67 fods sejlbåd. Ansættelse med løn.

SailDirect støtter Opti-forening OCD

SailDirect i Kolding giver nu OCD-medlemmer 12 procents rabat på Gill, Liros tovværk og Palby Marine produkter. OCD lokker samtidig med rabat på kursus med OL-bronzevinder.

Blomsterne sprunget ud på H-båd i Svendborg

Sådan kan man også pynte sin båd. Susanne Skovgaard Andersen og hendes 15-årige datter, Cirkeline, har stået for kunsten på H-båden D-19 fra 1970.

Sådan blev en EURO25 pænere med filt i kahytten

Morten Linnebjerg fra Middelfart Marina købte sidste år en EURO25 i Dragør. Han har nu fikset den med filt, efter der kom vand ind ved et utæt vindue. Vandet rendte bag det tidligere opsatte skumvinyl.

AFI Marine troede de skulle flytte på den anden side af vejen

Den vigtige marine butik, der også har rigger- og motorværksted for 800 bådejere på Aarhus Lystbådehavn er boligløse fra 1. januar 2016. Grundlægger Hans V. Jensen forklarer til minbaad.dk.

KDYs gave: Dronningen fik unika kunsttryk af Dannebrog

I anledningen af H.M. Dronning Margrethes 75 års fødselsdag i torsdags har KDY givet en personlig gave i form af et unika kunsttryk af Kongeskibet Dannebrog.