Gå til hoved-indhold

Tyvebander går efter speedbåde - 12 stjålet i weekenden

Speedbåde og aftagelige bådmotorer til titusindvis af kroner forsvinder i stort tal fra danske havne og kyster, mindst 12 forsvandt i weekenden. Både ses drivende, da motoren er attraktiv.

Tuco lancerer lette arbejdsbåde

Tuco Marine Group har udviklet en helt ny serie af 16 både specielt designet til de mest kritiske og barske arbejdsforhold på havet, fortæller værftet i Faaborg.

Danmarks største bådudstilling forberedes i Fredericia

Forberedelserne er nu gået i gang til 2015-udgaven af Fredericia Boat Show, som traditionen tro afvikles den sidste weekend i februar og den første weekend i marts.

Her druknede sejlerne i Danmark

Ni ud af 10 af de sejlere, der siden 2008 er druknet i Danmark, havde ikke redningsvest på. Tit er det erfarne sejlere, der drukner tæt på kysten i roligt vejr.

Lillebælt spærres for al sejlads i en måned i perioder

Fra 26. maj til 26. juni vil et område ved den gamle Lillebæltsbro blive spærret af for al sejlads i op til fire timer ad gangen. Afspærringen sker, fordi Energinet.dk fjerner 4 højspændingsmaster.

Katrines Klumme: Havet – livets vugge eller plastiksuppe?

Er der en klokke der ringer? Alt det plastikaffald, som vi sejlere og andre smider i havet, ender i maven på fugle, pattedyr og fisk. Det samlede areal af plastikøer er på størrelse med Afrika.

Vind Musto-tasker fra Houseofsailing.dk i ny konkurrence

Tidligere Musto-importør Svend Balkert sætter tre store Musto-tasker ind som præmie, i ny minbaad.dk facebook-konkurrence.

Vi prøver Yamahas hurtigste vandscooter - topfart 69 knob

Minbaad.dk var i Svendborg tirsdag og prøve Yamaha FX SVHO HK til 149.900 kr. Vandscooteren er virkelig sjov at sejle, men man er bange for at blive smidt af. Vi ku slet ikke gi fuld gas.

Proffer vælger Kaenon solbriller med patenterede linser

- De meget lette og polariserede SR-91 linser, er kendt for at reducere blænding. Og er slagfaste og giver knivskarp klarhed, siger ny importør af kendis-brillen, der typisk koster fra 1900 kr.

Efterlysning efter frækt tyveri af to trailerbåde i Rungsted

En Askeladden 605 og en Sea Ray 220, som stod på ShipShape’s salgsområde ud mod Strandvejen er stjålet fra Rungsted Havn. Bådene udgør til sammen en værdi på over 400.000 kr.