Gå til hoved-indhold
Tre bøger, der kan skabe hygge på en blæsende vinteraften.Kort Nyt
Tre bøger, der kan skabe hygge på en blæsende vinteraften.

Tre bøger til en blæsende aften

Vinterstormene har for alvor gjort sin indtog. Vi har derfor fundet tre bøger, som kan skabe hygge og drømme om varmere dage.

Af Sara Sulkjær |

Mens storme gang på gang bevæger sig over Danmark, kan en god bog fra varmere dage skabe hygge. Vi har her fundet tre bøger, alle skrevet af sejlere, som har sejlet jorden rundt.

Halvvejs - 189,00 kroner

En dansk familie sælger hus og bil og skiller sig af med alt det jordiske gods, de har samlet sammen gennem et halvt liv. Forældrene opsiger deres gode job og køber uden synderlig sejlerfaring en lille katamaran. Få måneder senere tager de deres tre børn ud af skolen for at sejle mod vest. En rejse, som byder på både ulykker, invaliderende søsyge, tvivl og storme, fortæller bogens forhandler.

Køb bogen her

----------

11 meter frihed - 210,00 kroner

En bog til alle med eventyr i maven.  Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn, hele vejen jorden rundt. Uden at komme i land, uden at møde andre mennesker. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæsende havområder, men også ind i sindets afkroge. Bogen er et ærligt indblik i en verden få mennesker har besøgt, oplyser forhandleren. 

Køb bogen her

----------

I samme båd - 299,00 kroner

Hvad sker der, når man propper en moderne familie ombord på en båd, hvis areal svarer til et mindre børneværelse? Hannelore Dörner kommer her med svaret. Sammen med sin mand og parrets to børn sejlede de på to år jorden rundt i båden, som i øvrigt også bragte Christian Liebergreen på verdenshavene. I bogen fortælles med humor og indlevelse om alle oplevelser på turen, skriver forlaget. 

Køb bogen her
content-loader
content-loader
content-loader