Gå til hoved-indhold

Mød 10. største sejlbåd i verden

Flot filmet med drone, god musik og klipning af film af 64 meter lange SY Felicita West, der shines op. Køl stikker 9,4 meter.

Gammeldags Svendborg-værft søger skibsbyggere

- Vi er 14 mand i gang her, og jeg har arbejde til et par stykker mere. Vi kan bare ikke skaffe skibsbyggere, siger Peter Ring-Andersen til fyens.dk

Hjælp Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden om sikkerhed

De er netop ved at gennemføre en undersøgelse omkring lystsejleres og fritidsfiskeres sikkerhed til søs. Deltag her og vind 3.000 kroner.

Brand muligvis påsat i Tyskland 140 både skadet - statsadvokat efterforsker

Hos Ancora Marina i Neustadt er der foreløbige indikationer af, at 200 mio. kr. branden kan være påsat, da en nabobygning også brændte trods brandmur imellem, siger ekspert fra Bavaria Yachtforsikring.

KLARLUND genoptager Sjælland Rundt-tradition

I 1947 startede Sjælland Rundt. Et år hvor Povl Klarlund åbnede sin første forretning i København. Så der er mere end blot passionen for havet tilfælles imellem Helsingør Sejlklub og KLARLUND.

Vi besøger Søholms Volvo Penta brugtbørs i Sønderjylland

Flemming Søholm er problemknuser, hvis du står med en Volvo Penta, der mangler en reservedel eller vil købe en brugt eller ny motor.

140 lystbåde brændt i Tyskland i Ancora Marina

Det er helt galt i Neustadt i Schleswig-Holstein. Se skræmmende billeder og video af 100 x 50 meter brændende udstillingshal, fyldt med både.

Fynbo: Maxi 77eren er en god scorebåd

- Kvinder kan virkelig godt lide at sejle, hvis det er godt vejr, siger singlen Kent Andersen, der betalte 25.000 kroner for sin Maxi 77, der findes 3.900 af i verden. Vi mødte ham på Samsø.

Nødblus affyret for sjov sendte SOK på vingerne i Køge Bugt

SOK sendte søndag aften en helikopter fra Flyvevåbnet og to fartøjer fra Marinehjemmeværnet ud på en større aktion ved Vallensbæk Havn, efter vidner havde set nødblus ved havnen.

Gps-tracker leder politiet til bådtyv

21-årig mand fra Vestfyn er sigtet for tyveri af to både, efter at politiet snuppede ham på fersk gerning i Røjle-området på Fyn.