Gå til hoved-indhold

Se Jesper Bank og Kristine Roug på TV 2 Play

TV 2 udfordrer 11 sportsikoner om at blive mesteren blandt de bedste. OL-guldvinderne Jesper Bank og Kristine Roug skal bl.a. kæmpe mod Allan Simonsen, Mads Larsen og Rikke Hørlykke.

En blå himmel er ikke bare blå

Marinemaler Ken Zier viser sine nyeste 52 malerier fra Lyngsbæk Strand ved Ebeltoft, på en udstilling i Fuglsøcentret på Mols i efterårsferien.

Vestre Landsret: O.K. at Hans Natorp satte ægtepar af på Mauritius

Ægtepar får ingen erstatning efter de tav om Alzheimer og blev sat i land af Hans Natorp i 2008 i Det Indiske Ocean. Vestre Landsret frifinder Partsrederiet Rosalina, som Natorp er medejer af.

DM i fladfisk i Onsevig - 11.378 fisk blev fanget

161 både med 456 mand deltog i DM i fladfisk. - Det er ikke mange andre stævner indenfor lystsejlads, der kan trække så mange deltagere som DM i Fladfisk, siger Peter Dan Petersen.

25.051 flere besøger minbaad.dk på et år

Hver måned har minbaad.dk nu 127.996 besøgende, en fremgang fra sidste år på 24 procent eller 25.051 flere. Bestyrelsesformand for sitet, Morten Lorenzen, forklarer fremgangen.

Bogense Sejlklub forklarer sig igen om brugerbetaling ved stævner

Nordfyns Kommune og Bogense Sejlklub har holdt møde om håndtering af stævner fremover. Havnefoged Poul Erik Nielsen blev bortvist fordi han satte H-både gratis i vandet til stævne.

Hvad sker der i Rungsted?

Er det en reparation af hækken, konvertering til galease eller er Factory Girl blot ved at forberede sig til ØRC-sejlads i morgen med 400 sejlere, der opstemt sejler til Sverige fra Hellerup?

 

Hurtig Xc 50 er Birger Hansens drømmebåd

Xc 50eren er til tur, men båden til seks mio. kr. er hurtig, viste den i X-Yachts Gold Cup, hvor den enkelte gange sejlede fra en fire ton lettere Xp 50er. Mød medejer af X-Yachts, Birger Hansen.

Mød marinaguide.dk på hanseboot i Hamborg

Går turen til bådudstillingen i Hamborg sidst i oktober, er der gode muligheder for at vinde et gratis ophold i en dansk havn næste sommer.

Designer Lars Olsen lancerer nyt rådgivningssite baadtjek.dk - flere bør rådgives

Lars Olsen, der har slået streger til en del danske både, rådgiver nu om køb og salg-faldgruber, CE-mærkning, registrering i skibsregister via nyt site. - Sejlerne mangler rådgivning, siger Olsen.