Gå til hoved-indhold

SUPsurf-polo træner balancen

SUPsurf-polo er en helt ny sport som er en blanding af kajakpolo, Stand up paddle og basket. Sporten dyrkes på Amager Strandpark.

Nordship 430 DS med sænkekøl - åbent hus på lørdag

- Nordship Yachts er i gang med et projekt på en Nordship 430 DS med klassisk hæk, centercockpit og hydraulisk sænkekøl samt nyt interiør-layout, fortæller Jørn Olesen.

Navico køber Contour Innovations

Et af verdens store firmaer inden for marineelektronik, Navico, udvider porteføljen ved opkøb af innovativt kortlægnings- og softwareudviklingsfirma.

Sailjet 40 - den sejlende vandskibåd

Hamnen.se fra Stockholm har atter testet en båd. Denne gang en anderledes hybrid-båd, der kan sejle 20 knob for motor.

Ny Bavaria Easy 9.7 til under en halv million

Bavaria Yachtbau vil have os fattigrøve til at købe en ny 33 fods skrabet Bavaria Easy 9.7 til 468.750 kr. før levering. Det tyske værft solgte 102 forskellige Bavaria-både på Boot.

Gigantisk bølge på 200 fod rammer Cornish Cliffs

Så bølger der banker ind over land i Sydengland.

Danske Southern Spars: Ingen krise i superyacht-segmentet

Før var der 30 ansatte hos Southern Spars i Rødekro. Nu er man nede på tolv, men en ny rullebom sælger godt og så laves der 400 master til J/70er i firmaet, fortæller Torben Jacobsen.

Ny Marex 375 til september

Det norsk ejet Marex sender i år en ny motorbåd på markedet. - Båden bliver, som andre nye Marex-både produceret på nyt, moderne værft i Litauen, siger importør Henrik Reese.

Drev i 16 måneder - levede af skildpadder og fugle

Jose Ivan overlevede på Stillehavet på en 24 fods båd. Han blev fundet langskægget, udmagret i underbukser. Jose Ivan tog af sted i 2012 fra Mexico, en ven om bord døde undervejs.

Udstilling: Masser af udstyr i Lokomotivværkstedet

Den nye messe i København fra 27. februar 2. marts har fokus på sæsonens nye udstyr indenfor elektronik til sejlertøj, grej til bådpleje og vedligehold, fortæller udstillingschef Knut Iversen.