Gå til hoved-indhold

Båd bygget af 5.000 plasticflasker

Fire mænd har bygget en båd af plastikflasker og vil ved hjælp af pedalkraft sejle fra Tjekkiet til Tyskland. Alt sammen for at sætte fokus på Europas plastikspild. Se galleri.

Tuco i Faaborg tilbyder igen vinteropbevaring af både

Godt nok er det stegende hedt, men det er tid nu at tænke over om du vil ha din båd indendørs, mener Tuco Yacht Værft ApS, der åbner igen op for vinteropbevaring af lystbåde i flotte haller.

11 svenskere øver sig 30 timer i en redningsflåde

I juni gennemførte Sjöräddningssällskapet med Chalmers og EU-projektet SMACS en øvelse i en redningsflåde i Göteborgs yderskærgård.

Et år med Aron - et liv med skipperen - træskibe sejler Fyn Rundt nu

Siden 1968 har skipper Kristian Lund levet af at sejle med den gamle skonnert ARON af Svendborg. I en livsstil og en kærlighed til de store, gamle træskibe, viser film af Anders Dylov.

 

Oure udklækker nye sejlere på sommerkursus

Minbaad.dk er atter på Oure, hvor vi har fulgt nye og erfarne sejlere. Nyt tiltag i år er distancesejladsen Fyn Rundt - næsten.

Så stor er Marstal Mærsk

396 meter langt og 60 meter bredt er det gigantiske containerskib, som Søren Stidsholt fra Fyns Amts Avis filmede udfor Marstal.

Båd til millioner af kroner ødelægges under isætning

Vi håber kranføreren har en god forsikring.

Dreng falder i vandet og flænses af motorskrue fra sin gummibåd

17-årig dreng blev hentet af helikopter i Ballen på Samsø efter skruen ramte ham, efter gummibåd cirklede rundt om ham.

Campisternes indtog i Middelfart Havn

Først lægger campisterne autocamperen ved slæbestedet, og nu lægger campingvognene til ved broerne i Middelfart. Er campingpladsen lukket?

Nu stjæles der ikke længere påhængsmotorer fra Sønderborg Sejlklub

TV Syd forklarer at en alarm vækker hele havnen, hvis en tyv forsøger at stjæle påhængsmotorerne. Unge fra universitet i Sønderborg har fundet løsningen med systemet Fydico.