Gå til hoved-indhold

Designer Lars Olsen lancerer nyt rådgivningssite baadtjek.dk - flere bør rådgives

Lars Olsen, der har slået streger til en del danske både, rådgiver nu om køb og salg-faldgruber, CE-mærkning, registrering i skibsregister via nyt site. - Sejlerne mangler rådgivning, siger Olsen.

Fra X-Yachts til Elvstrøm Sails i Aabenraa

Kommunikationsuddannede Tine Palmer Franch er nyansat som marketingkoordinator hos Elvstrøm Sails.

Sejlbåd hang fast i Masnedøbroen - sejl på cykelsti

Lokomotivfører Erik Christensen spærrede øjnene op. En sejlbåd sad fast på broen. Sejlet var flækket og blæste ind over cykelstien og lidt af højre vejbane. Se fotos.

Tid til konservering af påhængsmotoren

Snart er vinteren over os. For at beskytte påhængsmotoren mod korrosionsskader skal kølesystemet renses og konserveres. Et konserverings-kit klarer sagen.

Selvstyrer og kortplotter styres fra rorpind på ny Luffe 3.6

Luffe 3.6 havde verdenspremiere under den lille udstilling i Kolding. Vi talte med Oluf Jørgensen, der nu præsenterer afløseren til Luffe 37.

Tuco fik besøg af Regeringens embedsmænd

Tuco Marine Group i Faaborg havde i denne uge besøg af Regeringens embedsmænd og mange andre spidser, som et led i Dansk Industris studietur.

Danmarks største bådopbevaring har plads til 350 både

Vi besøger Søholm Yacht Service med 13.000 kvm i frostfrie haller i Broager ved Flensborg Fjord. Op til 60 fods både tages i kran og helriggede master hænges under loftet. Brugte Volvo Penta sælges.

Koldings Flydende udstilling fik pænt comeback

Trods regn og blæst mødte 2.600 personer op i Kolding. - Det synes vi er flot, siger udstillingschef Finn Mortensen fra Kolding Sejlklub, der gerne udstiller igen, især hvis Danboat bakker op.

Kæntret sejlbåd fik tre mand om bord igen

I lørdags var tre mand savnet på en svensk sejlbåd, men det løste besætningen selv, men SOK har haft travlt. Også i Aalborg hvor en sejlbåd drev ind i bro og knækkede masten

Kvinder lærer at kommunikere via matchrace

Næsten 80 kvinder var i Middelfart for at udvikle deres evner inden for kommunikation og samarbejde, ved at sejle matchrace.