Gå til hoved-indhold

Forsikringschef fra Pantaenius: Løbet er kørt

Gert Toft fra Pantaenius og Danboats bestyrelse tror at afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikringer bliver en realitet for omkring 60.000 bådejere.

Lorenzen om afgiftssagen: Reservefonden kan redde sejlerne

Morten Lorenzen, kommentator på minbaad.dk, var til samråd med Skatteministeren. De 39 mio. kr. som Lyngby Radio kan koste sejlerne kan komme fra Reservefonden. Natorp kæmper stadig.

24 af verdens bedste sejlerfotos i 2012

Senere i år vælges det bedste ud af en international jury i konkurrencen Yacht Racing Images of the Year.

Ridas 26 - endelig en ny båd på under 30 fod

Ridas 26 produceres i Estonia og koster fra 355.500 kr. med påhængsmotor og cirka 100.000 kr. mere med indenbordsmotor. Vi så den i Hamborg.

TV: Samråd er slut - skatteministeren holder fast i afgiftsforhøjelsen

Ole Birk Olesen (LA) har kaldt Skatteministeren i åbent samråd i Skatteudvalget i dag kl. 14.00 om regeringens forslag om højere afgift på lystbådenes kaskoforsikring.

 

 

Vil Skatteminister Holger K ændre holding efter samråd?

Afgiftssagen. Dansk Sejlunion har en række ubesvarede spørgsmål, som de håber besvaret, når skatteminister Holger K. Nielsen (SF) den 6. december møder op i skatteudvalget.

Folkebåden Tibbe på museum

Alle glasfiber-Folkebådes moder "Tibbe" er kommet på Danmarks Museum for Lystsejlads, der nu har overtaget "Tibbe" med hjælp fra Tuborg fondet.

Advokat Henrik Andersens brev til Skatteudvalget

Skatteminister Holger K. Nielsen vil med en afgiftsforhøjelse på kaskoforsikringen på både, tvinge sejlere til at gamble ved helt at droppe kasko-delen for at slippe for afgiften.

Det fortalte Dansk Sejlunion til Skatteudvalget

Politikerne går i struben på sejlernes økonomi. Læs her hvad Hans Natorp, formand for Dansk Sejlunion, fremførte overfor folketingspolitikerne.

Mange dystre ting i årsberetningen for Danboat

I Fredericia i Messe C mødes bådbranchen i dag og der er nok at tale om - fx den nye afgiftssag. Formand Jan Hansen gav rapport.