Gå til hoved-indhold

Ugens foto

Så uheldig kan man være med sin sejlbåd.

Broer i Københavns havn er først klar til oktober

Fire nye broer skulle have stået klar i februar. Nu bliver de tidligst indviet til oktober. Forsinkelsen bør ikke få konsekvenser for sejlerne i havnen, skriver dinby.dk

Prøv en Contender – når det bliver varmere

Har du lyst til at prøve en Contender, ligger der klubjoller i både Hellerup og Aarhus lystbådehavn. Book en tur nu, og sejl når vejret er lidt mere sommerligt.

Paragon 25 Ranger - god nok til politiet

Finske Paragon 25 Ranger er så robust at selv det tyske og schweiziske politi bruger den 3,4 tons tunge båd, fortæller Søren Jensen fra ShipCenter i Ishøj.

Båd sank i Storebælts sejlrende - fuld skipper reddet

Fire personer blev natten til lørdag reddet i land, da deres 41 fods båd fra Nyborg sank i sejlrenden i Storebælt. Der venter muligvis ejeren af båden en regning.

Surf, Stand Up Paddle & Rafting får eget forbund

Nu har surferne, stand Up paddlerne og rafterne fået deres eget specialforbund. Det nye forbund vil bidrage med et kæmpe løft af Surf, Stand Up Paddle (SUP) og Raftingsporten i Danmark.

Se Dufour og Bavaria i Floors nye hal i weekenden

Lørdag 16. og søndag d. 17 marts, holder Floor Marine A/S åbent hus i Danmarks nyeste maritime hus med udstillingslokaler på 2000 m2 i Risskov. Lørdag er der også tilbud på bundmaling.

Brændt, sunket og hævet – båden der ikke vil dø

I sidste uge skrev vi om en Spækhugger, der brændte i Bønnerup havn. Forleden sank den, da nogle gummi/plastgennemføringer var smeltet. Men den kom op igen.

Charlotte: Foråret er på vej – kan du mærke det?!

Som bjørnen, så går sejlerne også i hi, men nu er det forår, selvom windchillfaktor gør, så man kun må være ude i 30 minutter ad gangen brrrr…, blogger Spækhugger-sejler Charlotte Andersen.

Vokseværk for Seascape 18 klassen

Seascape 18 fik dansk klasseforening i september 2012. Nu har Seascape 18 også fået en tysk klasseforening – med 50 medlemmer!