Gå til hoved-indhold

Se ny Bavaria 33 Cruiser på hanseboot

Frem til søndag kl. 18 kan man stadig nå at se på både. Fx den nye Bavaria 33 Cruiser, der der koster fra cirka 650.000 kr. før levering.

Hanse 345 - se hvad du får for 775.000 kr.

Oplev den nye Hanse 345 i Hamborg, mange besøger båden, som kan sejles af en person, da fok og storskøde er ført tilbage til rorsmanden.

Kom med om bord på Hallberg-Rassy 412

Det tager fire måneder at producere en Hallberg-Rassy 412 og den koster fra 3,3 mio. kr, siger Magnus Rassy. Båden på 11,1 ton, har før vundet sit løb i Tjørn Rundt. Se den i Hamborg til på søndag.

 

Ny X-Yachts boss: Vi tjener ikke på den nye Xp 33

En ny Xp 33 kan ses 17. og 18. november i Haderslev. 24 er allerede solgt. - Vi tjener ikke penge på båden, siger CEO for X-Yachts, Hans Viggaard, til minbaad.dk.

Se Dehler 35 med dobbelt rat på Hamborg-messen

Dehler importøren, Reese Marin i Aabenraa, viser Dehler 35 SQ frem på Hanseboot, der kører frem til på søndag. Vi var på båden i går.

 

Ny obligatorisk forsikring truer sejlerne

Dansk Sejlunion kæmper imod forslaget om at pålægge danske sejlere obligatorisk forsikring til fjernelse af vrag og foreslår i stedet alternativ. Danske tursejlere er uenige.

Sandy sænker HMS Bounty i Atlanten - kaptajn savnes

En kopi af tremasteren HMS Bounty sprang læk og sank i går efter orkanen Sandy tog fat. 14 besætningsmedlemmer blev reddet i land af U.S Coast Guard, men kaptajnen savnes stadig. Se video.

Jobs superyacht færdig - et år efter hans død

Afdøde æblechefs enke og tre børn deltog i en ceremoni i Holland i weekenden, hvor den 260 fods superyacht i alu, Venus, blev vist frem.

Sejlerskoleelever i livsfare i den Engelske kanal

Seks engelske sejlerskoleelever, blev sendt på en natsejlads der kunne have kostet dem livet. Det kom frem under en retssag, mod bådens skipper Charles Sturrock. Se video.

Ibsen har ikke længere den rigtige profil

Generalsekretær Dan Ibsen fratræder sin stilling. Det sker i forbindelse med en ”kulturforandring” i Sejlunionen, hvor Dan Ibsens profil ikke længere passer til jobbet. Læs om Ibsens ny opgaver.