Gå til hoved-indhold

Pro-Safe var i Ukraine: Østeuropæisk kvalitet holder

Pro-Safe direktør fra Korsør, Søren West, har før jul besøgt BRIG fabrikken i Ukraine. Læs hans beretning fra landet, hvor parlamentet bruges som boksering og gummibåde er en eksportvare.

Rønnows klumme: Nytårshilsen fra Holger - på 2.600 kr.

Hvad gør sejlerne nu? Jeg tør ikke undlade min kaskoforsikring, og jeg bryder mig heller ikke om tanken om ”udflagning”, skriver Claus Rønnow.

Nytårsgave: Kaskoafgift op med 34%

Folketinget vedtog den bebudede forhøjelse på 34% af afgiften på kaskoforsikringer på lystfartøjer d. 19. dec. Afgiften træder i kraft fra 1. januar, og det giver forsikringsselskaberne ekstra arbejde.

Gæt et knob

X-40 sejleren Kasper Wedersøe udfordrer atter sejlernes viden om knob.

God jul til læsere og annoncører

Det har været et fantastisk år. Den gode nyhed er, at det bliver endnu bedre næste år.

Gæt et knob

X-40 sejleren Kasper Wedersøe udfordrer atter sejlerne med et knob. Hvad hedder dettte knob?

Svenske Hamnen.se lancerer ny playkanal

Sejlerne får nu endnu mere levende tv på hamnen.se når vi nu lancerer en smartere playkanal, fortæller redaktør Gustav Morin til minbaad.dk.

Rønnow: Hvad sker der dog med priserne – og bådene!

Vi har efterhånden set det længe. Krisen har tydeligvis sat sig fast. Der er ikke umiddelbart tegn på, at det lysner. Claus Rønnow har taget de kritiske briller på.

West Bådudstyr gik allerede konkurs i oktober

Der er et lukket skilt foran West Bådudstyr i Køge og telefonen er nedlagt. En af landets største Suzuki-forhandlere har drejet nøglen om, det skete allerede i oktober. Opdateret 22.12.

ØRC 2013: Vi skal ha´det sjovt

ØRC Race Committee har evalueret på årets sejlads, og er sprængfyldt med nye ideer. Et sommertræf på Samsø er på tegneblokken, og så vil de gerne have input fra sejlerne.