Gå til hoved-indhold

Xp 50 flyder - ny fotoserie i top af artikel

Først kom Xp44, så Xp 38 og nu en Xp 50. Senere bygges Xp 33. Mere vægt er flyttet ned i kølen på Xp 50. - Både i den størrelse leveres oftes med kulfibermast, siger Birger Hansen.

Lorenzen: Game Changer – i en konservativ sport

I andre industrier kalder man vilde innovationer for en ”Game Changer”. Vi ser det med Apple´s iTunes, iMac, iPhone og iPads. Nu kan en ”gal” russer måske kan få sejlerverdenen til at gå nye veje.

Smart beskyttelse af bunden med Protectordugen

Øresundsakvariet har med NBC Marine og firmaet EFFEKTIV testet det svenske miljørigtige produkt Protectordugen, der gør at båden ligger i vandoverfladen, hvor der ingen begroning er.

Mälar 30 - OK-jolle verdensmesterens kultbåd

Svend Jakobsen, OK-guldvinder fra 1963, elsker hurtige, smalle linjer og trods en uges arbejde om året i vedligeholdelse. Bådtypen omtales i bogen: 'Mænd der hader kvinder'.

Lorenzen: Debat er nødvendig

At få lov til at udtrykke sig, at deltage aktiv i en konstruktiv debat er for mange et ”must”. Men hvor går grænsen for ytringsfrihed, og hvad gør man for at sikre den gode tone

Mere effektivt salg hos Dometic og Watski

En sælger - to kasketter. Dometic Denmark A/S og Watski A/S, går nu sammen om det opsøgende salgsarbejde på Sjælland.

Gert Toft fra Pantaenius øger omsætningen

Vi var til 50 års fødselsdag hos Gert Toft, chef for Pantaenius i Danmark, Sverige og Norge. Et firma der på 12 år har øget omsætningen med 500 procent.

TV: Sejlbåd kæmper gennem brænding

Det er perfekt vejr for surferne på de levende billeder, anderledes forholder det sig for en sejlbåd, der har sine udfordringer for motor.

Flerskrogs-bossen Jens Quorning er nu voksen

Vi besøgte Jens Quorning på Quorning Boats i sidste uge, hvor bådebygger og flerskrogseksperten blev 50 år. Vi tegner et lille portræt. Se også ny Dragonfly 32, der er klar til juni.

Køb Drabant 24 på mitbaadmarked.dk

Se hvad du kan få af sejlbåd for 42.000 kroner. På minbaad.dks bådmarked er det gratis at sætte sin båd til salg. Nye og mest sete både vises på minbaad.dk