Gå til hoved-indhold

Hvor klog er du - gæt en båd i Svanemøllehavnen

Vi så denne båd i går i Danmarks største lystbådehavn. Kan du fortælle hvilken bådtype, der er tale om?

Ny foredragsportal for lystsejlere

Sejlere med smag for foredrag om bådstof får i dag en portal: www.baadforedrag.dk. Tidligere journalist på minbaad.dk, Morten Terf Andersen, står bag.

 

Skagen-båd vinder Superyacht pris - fotos

Ved superyacht-industriens Oscar-show blev Shooting Star kåret som vinder i Istanbul i Two-deck & Open Semi-displacement or Planning Motor Yachts. Fart og design imponerede jury.

Marex-både på Tysklands største flydende messe

Vil du på en stor, flydende bådudstilling, så er er der Hanseboot Ancora Boat Show fra 1. juni i Neustadt, fortæller Henrik Reese.

Fyn til Søs udstilling vil være størst i Danmark

Fyn til Søs 9. og 10. juni i Svendborg havn, går efter at være den største flydende bådudstilling, siger medarrangør Heine Hilbrecht til minbaad.dk.

Xp 50 flyder - ny fotoserie i top af artikel

Først kom Xp44, så Xp 38 og nu en Xp 50. Senere bygges Xp 33. Mere vægt er flyttet ned i kølen på Xp 50. - Både i den størrelse leveres oftes med kulfibermast, siger Birger Hansen.

Lorenzen: Game Changer – i en konservativ sport

I andre industrier kalder man vilde innovationer for en ”Game Changer”. Vi ser det med Apple´s iTunes, iMac, iPhone og iPads. Nu kan en ”gal” russer måske kan få sejlerverdenen til at gå nye veje.

Smart beskyttelse af bunden med Protectordugen

Øresundsakvariet har med NBC Marine og firmaet EFFEKTIV testet det svenske miljørigtige produkt Protectordugen, der gør at båden ligger i vandoverfladen, hvor der ingen begroning er.

Mälar 30 - OK-jolle verdensmesterens kultbåd

Svend Jakobsen, OK-guldvinder fra 1963, elsker hurtige, smalle linjer og trods en uges arbejde om året i vedligeholdelse. Bådtypen omtales i bogen: 'Mænd der hader kvinder'.

Lorenzen: Debat er nødvendig

At få lov til at udtrykke sig, at deltage aktiv i en konstruktiv debat er for mange et ”must”. Men hvor går grænsen for ytringsfrihed, og hvad gør man for at sikre den gode tone