Gå til hoved-indhold

Danboat-formand: Optimismen er bedre

Jan Hansen: - Vi har et begrundet håb om, at bunden omsætnings-mæssigt er nået, fornemmer vi på Både i Bélla, der har op mod 20 procent flere besøgende.

Ny J-båd søsat i Holland

En kopi af den gamle Amerikanske båd "Rainbow" som vandt America’s Cup i 1934 er blevet bygget færdig på Hollandsk værft.

Sailing-Connect – Danmarks nye sejlerplatform

På Både i Bella søsættes Sailing-Connect – et helt nyt og epokegørende koncept til glæde for alle danske sejlere. Visionen er at samle alle aktører indenfor bådlivet til fælles fordel for alle parter.

Ny Hanse 385 kan ses i Bella

Hanse 385 afløser Hanse 370, der er solgt over 1000 solgte eksemplarer af. Se den fra i morgen på Både i Bella. Båden koster fra 956.000 kroner.

Nye videoklip om M/S Selandia

Anders Dylov og Chroma Film har sendt nye video-klip frem om M/S Selandia, der er fyldt 100 år. Om en måneds tid forventes det, at hele filmen vises på DR.

Luksus på Både i Bella: Fairline Squadron 42

Tempo Bådsalg viser den britiske Fairline Squadron 42 frem på Både i Bella for første gang. Se hvad man får for 4,5 mio. kroner. Vi kan afsløre at hun kan sejle 30 knob. Video.

Tyske sejlere drømmer mest om Hallberg-Rassy

2.893 sejlere stemte igen på en Hallberg-Rassy som deres drømmebåd til tur- og langturssejlads, mens X-Yachts vinder hos performance-cruisere, viser undersøgelse på bladet Yacht.

KDY taget med bukserne nede i rekordforsøg

- På godt sportssprog kan man sige, at den havde vi ikke lige set komme, siger Anders Kristensen, direktør i Dansk Kongelig Yatchklub om at tage tid for ulovlig rekordsejlads i 2008.

20.000 kr. i bøde for rekordsejlads om Sjælland

Et rekordforsøg i KDY-regi var ifølge vidner tæt på at gå helt galt, da en kraftig speedbåd drønede forbi sejlskibe med en drabelig fart i 2008, skriver Politiken. Gennemsnitsfart var på 74 knob.

Mandlige sejleres foretrukne facebook-foto

Et populært foto blandt mandlige sejlere ryger rundt blandt facebook-brugere. Lars Rasmussen gav os linket.