Gå til hoved-indhold

Søværnet overtager dele af Farvandsvæsenets opgaver

Farvandsvæsenet blev nedlagt den 3. oktober 2011. Fra januar 2012 bliver flere af Farvandsvæsenets opgaver overført til søværnet.

Sejlerbogen - Danmarks nye bog om sejlads

”Både modigt og meget befriende at se en ny bog håndtere den vanskelige disciplin det er at formidle glæden og fascinationen...” siger Jesper Bank om bogen, som journalist Øyvind Bordal har skrevet.

Både sunket ved Sjællands nordkyst i stormen

Storm og højvande i kombination, er gået hårdt ud over Gilleleje havn og nordkysten. Flere både er beskadigede, flere er sunket, og mange veje var lukkede.

Storm over Danmark –forhøjet vandstand

Søndagens storm over Danmark var heftig, men skaderne er til at overse. Nu er der varsel om forhøjet vandstand i Limfjorden og Øresund, så det er på tide at få tjekket fortøjningerne.

X-40 skydes af på mitbaadmarked.dk

X-40 sejler Bo Bøje skifter til Xp44. Derfor er båden nu til salg på mitbaadmarked.dk. Læs om en fire år brugt X-40 med to år yngre kulfibermast og Park Avenue Bom.

Weekenden byder på storm

Weekenden kommer til at byde på kraftig vind. DMI varsler forhøjet vandstand. Har du checket båden for nyligt?

394 fods superyacht vækker opsigt på Mallorca

Vi møder alu-superyachten A, som kan sejle 27 knob. Hun har 24.000 hestekræfter og ejes af den russiske milliardær Andrey Melnichenko på 39 år.

Hvem er The Fremantle Doctor?

Hvem er The Fremantle Doctor? OL sejlerne skal om kort tid sejle med ham. læs artiklen for at få svar

Stem på årets bedste sejlerbillede

Du kan stemme på årets sejlsportsbillede. Se imponerende og flotte billeder

Luffe 37-sejler Morten Galskov taler ud

Ingen båd er bedre til kap- og tursejlads, siger den ni-dobbelte DM-vinder Morten Galskov om Luffe 37eren. I år gik Rungsted-sejleren på grund med konen, så hun fløj frem i cockpittet.