Gå til hoved-indhold

Skibsreder: Henret piraterne på stedet

Pirater fanget i internationalt farvand har altid været straffet med døden, oftest udført på stedet, skriver norske Jacob Stolt-Nielsen i et debatindlæg i Dagens Næringsliv.

Jorden rundt på én tank

Britiske rederier og skibsværfter udvikler nu en højhastighedsfærge, der skal foretage sin jomfrusejlads under de Olympiske Lege i London næste år. Færgen er 80 meter lang og kan sejle 70 knob.

Smed støvlerne og svømmede i land

16-årige Nicklas Bøhm kæmpede i en time i Præstø Fjords iskolde vand, efter båd kæntrede i fredags. Han var tæt på at give op. Seks personer vækkes i aften fra kunstig koma.

To piger svømmede 500 meter efter hjælp

Fredag kæntrede en båd med 13 efterskoleelever og to lærer i Præstø Fjord. Alle pånær en af lærerne, blev reddet op fra det iskolde vand. Og det kan de takke to heltemodige piger for.

Ny VIP-dag ved årets første store udstilling

Så er nedtællingen for alvor startet til bådfolkets store forårsbebuder – Fredericia Boat Show 2011, der starter 25. februar. Læs også om ny VIP-dag, torsdag 3. marts.

Let bådtype på tegnebræt med VO 70-forbillede

Evosion 35 Race er nyt koncept, nyt design, nye standarder for performance og funktion. Det lover idémand Lars From fra Evosion i Ringkøbing. Båden til kapsejlads skal kun koste 599.000 kr.

Lærer formodes omkommet efter kæntring

Eftersøgningen af 44-årige lærer fra Lundby Efterskole indstilles efter en dragebåd kæntrede på Præstø Fjord. 4-5 af de 13 elever og en lærer kæmper nu for livet. Formand for sejlklub undrer sig.

Stort tab til Hamborg-værft

Blohm + Voss ligger til at tabe 300 millioner dollar på Eclipse, som blev bygget til Roman Abramovich, der havde sikret sig at superyachten 'kun' måtte koste 485 mio. dollars.

Elvstrøm Sails satser i Benelux

Jesper Bank er tilfreds med ny Elvstrøm Sails-medejer i Belgien og Holland. Navnet er Maxim van Pelt, der bl.a. sejler OK-jolle for Belgien.

Video med Årets Både 2011

En video fører dig gennem vinderne af European Yacht of the Year, hvor BådNyt, Seilas, Yacht og andre europæiske magasiner bestemmer vinderne.