Gå til hoved-indhold

Se ny Nordship 360 DS i rette element

Nordship 360 kan ses udefra i Kolding Nordhavn i forbindelse med Nordships ”åbent hus” på lørdag.

 

Pantaenius fjerner selvrisiko for visse skader

Pantaenius ændrer nu betingelserne for kasko- og ansvarsforsikringerne. I nogle tilfælde er dækningen udvidet. Og selvrisikoen er fjernet for flere skadetyper, lyder det fra forsikringschef Gert Toft.

 

Lynkineser med køl

Far East værftet i Shanghai bygger ellers kun sejljoller, men med Far East 26 er de gået ind på kølbådsmarkedet med en billig båd til den lille familie.

 

Åbent hus hos Walsteds

Fredag den 2. og lørdag 3. april holdes "Åbent Hus" på Walsteds Baadeværft. Hele Svendborgs maritime erhverv holder åbent hus denne weekend.

Superyachten som de fleste kan sejle

Fairline Targa 50 Gran Turismo er 30 fod under minimumsgrænsen for Superyachts. Alligevel har den en række af superyachtens karakteristiska, og så kan den sejles med en almindelig duelighedsprøve.

Aspect 40 - svensker i kulfiber - web-tv og nu artikel

Bådmessen i Stockholm, Allt for Sjön, startede i lørdags. En af bådene man kan se er premieren Aspect 40, der er tegnet uden hensyn til kontruktionsregler. Se RegattaTV - læs nu også Jakob Johannsens artikel.

Catja: Træbåds-sejlere er ikke støvet

36-årige Catja Beck-Berge hiver støvet af træbåds-sejlerne. Vi har mødt kvinden, der sejler i en Østersø Sexar fra 1945.

Færre osere og flere købere på Bella

Efter to års krise er der atter gang i salget af både og udstyr. De fleste udstillerne på Både i Bella notererede sig flere købere, selv om der var færre gæster i år med 35.800 mod over 41.000 i 2008.

 

Én tilbudsjolle tilbage

4 ud af de 5 RS100'ere som Børresen sælger med 10.000 kr. i rabat, er solgt på Bella. I morgen er sidste chance. Pris: 59.198 kr.

 

BådNyt og Minbaad.dk indgår strategisk samarbejde

Danmarks mest læste bådmagasin, BådNyt, og Danmarks hurtigst voksende digitale bådmedie, Minbaad.dk, har benyttet Både i Bella 2010 til at indgå et omfattende strategisk samarbejde.