Gå til hoved-indhold

37 både testes på tre dage i Finland

Vi tester motorbåde og få sejlbåde. 54 journalister fra 25 lande er inviteret af den finske brancheorganisation Finnboat, der bruger 150.000 euro for at udbrede kendskab til finske både. En ide til Danmark? Se billeder.

Syv-meter Runa fylder 100 - landets ældste

Runa er Danmarks ældste, sejlførende lystbåd. I dag blev syv-meteren i Troense fejret med kanonsalut, da den velplejede dame fyldte 100 år.

Ny lovende First 30

Volvo Ocean Race-designer Juan Kouyoumdjian er med i udviklingen af spændende racer med to ror. Se stregtegning.

Abramovich er sur på bådværft i Hamborg

Vibrationer fra dieselmotoren får krystalglas til at ryste på verdens største superyacht. Derudover er et gigantisk spejl smadret af rystelser under en prøvesejlads.

Robåd påsejler speedbåd

Onsdag aften modtog politiet i Frederiksværk en anmeldelse om et sammenstød mellem en robåd og en speedbåd.

Båd drev i to døgn - sejler er flov

Familien til en 67-årig lystsejler, der har været meldt savnet siden lørdag, kan ånde lettet op. Sejler er nu flov - se link til forklaring.

 

Jysk sejler efterlyses

Søværnets Operative Kommando har med både og helikopter søgt efter en 67-årig lystsejler ud for Djursland, efter hans familie slog alarm lørdag formiddag. Østjyllands Politi har nu efterlyst manden.

 

Undskyld, hr. Møller

Det var ikke just rettidig omhu, da Mærsk-flådens stolthed, Klem VIII, bragede mod bolværket i Tuborg Havn.

Flydende bådudstilling i Svendborg vokser

Hidtil største bådudstilling på Fyn kører 5. og 6. juni. Det bliver med både i vandet i Svendborg Havn. På land bliver der udstyr og beklædning at se på.

 

Ansvarsforsikring dækker ikke flammer fra nabobåd

Bliver din båd antændt af naboens flammer, så får du ofte ikke en krone med en ansvarsforsikring, fortæller Gert Toft fra Pantaenius, der har to både involveret i Ishøj-brand.