Gå til hoved-indhold
I Bella Center på en Dehler 35. Fra venstre: Ralf Tapken, Kasper Reese, Henrik Reese og Lars Nordbjærg. Foto: Troels LykkeKort Nyt
I Bella Center på en Dehler 35. Fra venstre: Ralf Tapken, Kasper Reese, Henrik Reese og Lars Nordbjærg. Foto: Troels Lykke

Reese Marin viser tre Dehlere frem i Bella

Direktør for Dehler Yachtbau, Ralf Tapken, var i Bella Center for at søsætte Reese Marins forhandling af Dehler. Se dem i dag, hvor udstillingen lukker klokken 18.

 

Af Troels Lykke |

Tyske Dehler har i mange år været et synonym med hurtige både, ikke mindst efter at Dehler har vundet verdensmesterskaber i 80erne.

I dag ejes Dehler af Hanse Group, der har sprøjtet frisk kapital i det tyske værft.

-De nye penge betyder udvikling af bådene og i forvejen køber man en rigtig bådebyggerbåd fra et hæderkronet bådværft, hvor man ser mere håndværk end i de mere fabriksbyggede typer fra Jeanneau og Bavaria. Faktisk minder Dehler-bådene om de tidligere danske mærker Bianca og Granada, som jeg selv har forhandlet tidligere, siger Henrik Reese fra Reese Marin, der netop har overtaget forhandlingen i Danmark.

Dehler passer i det hele taget godt ind i danske sejlere, der har noget sejlerfaring, mener forhandleren. Ikke mindst de mindre modellerne på 29, 32 og 35 fod, som lige nu udstilles i Bella Center.

Fra 500.000 kroner

-En Dehler 29 er en størrelse du ikke ser produceret så mange steder, men den passer til danskerne også for dem, der gerne vil starte med at sejle, og du kan få en Dehler 29 for 500.000 kroner sejlklar og det er endda med foldepropel fra Gori og med North Sails, siger Henrik Reese.

Forhandles også i Skovshoved

Reese Marin vil også forhandle bådene i Skovshoved hos P. Nordbjærgs Bådeværft, der råder over flere haller og en 20 tons kran og maritim butik.

-Vi vil gerne kunne tilbyde mere service til vores kunder på Sjælland, siger Henrik Reese, der om få dage tager til Dehler i Tyskland, sammen med P. Nordbjærg Bådeværft.

www.reesemarin.dk

content-loader
content-loader
content-loader