Gå til hoved-indhold

Bådkommissæren hiver stikket - måske i kort tid

Firmaet i Kerteminde har indgivet konkursbegæring, og direktør Peter Nibe Hansen har sendt 13 medarbejdere hjem. Sejlbåde fra Beneteau er stadig hos Bådkommissæren, men brugte både tages ikke i bytte fremover, skriver fyens.dk

 

Dramatik da båd skulle stjæles

Frontpartiet på en politibil blev totalsmadret, da udenlandske tyve forsøgte at stikke af fra en ejendom med en stjålet båd syd for Ribe.

Ny Hallberg Rassy 43 solgt på 6 minutter

Melfar Marines konkursbo gik som varmt brød, da branchens skarpe bådforhandlere mødte op, men det var private, der købte i Middelfart. Ny T-34 røg for små penge i auktionen.

Gæt en båd

Vi tester den skarpe læser. Hvad ser du her: En Bavaria, J-båd, Dehler, Hanse, X-Yacht eller Jeanneau.

Tuco bygger nu færger

Tuco Composite ApS i Faaborg satser på ny niche i skibsbygning med kommercielle fartøjer i kulfiber, fortæller direktør Jonas Pedersen.

 

Bliver Olsen 370 og Dragonfly 28 Årets Båd?

BådNyt har indstillet to danske både, der er til eksamen fra 16. til 20. november i Barcelona, hvor journalister fra 11 europæiske bådblade tester til Årets Båd. "Begge både har vinderchancer," mener Morten Brandt fra BådNyt.

Lidt færre besøgende til hanseboot

I 2008 besøgte 96.059 personer hanseboot. I år kom færre, viser nye tal fra Hamborg. 62 procent af gæsterne gik efter sejlbåde.

Derfor blev Tur 84 knust - har du et godt råd?

Ejeren af Tur 84 forklarer til minbaad.dk hvad der gik galt, da båden drev ind på stenene og blev totalskadet i Rungsted.

Politi og brandvæsen kørte forgæves

SOK informerede ikke Helsingør Politi om at redningsaktion var afsluttet, for politi og brandvæsen mødte talstærkt op i aftes på Rungsted Havn - efter Tur 84-sejlere var i land. Se billedeserie af forlis.

Esse 850 med sænket efterårspris - se nu web-tv

JMarine fra Roskilde har overtalt producenten af Esse 850 til en dansk kampagne. Se prisen på den moderne klassiker, der er rost til skyerne af bådpressen.