Gå til hoved-indhold

Styrmand sejler ædru på Samsø - politiet sigter ingen

- Styrmanden siger, at han tager fejl af kursen. Jeg ved ikke, hvordan det kan ske, men der er i hvert fald ikke spiritus involveret, skriver TV 2 Østjylland. Sådan fortæller den vikarierende politibetjent på Samsø, Frank Søgaard.

'Blærerøven' og tv-vært Felix Smith gæster scenen på Boat Show og mange flere

Sceneprogrammet på Boat Show Denmark til ferbuar 23 byder på eventyr, underholdning, inspiration og konkrete tips til både nybegyndere og garvede sejlere. Mød også de to dykkere og sejlere 24-årige Sissel og Leonara, der sejler ud i verden næste år.

Garmins nye eksklusive MARQ Captain sejlerur har alverdens funktioner

Kollektionen, med 5 typer ure, er bygget med Grade 5 titanium og en levende AMOLED touchscreen med buet safirglas, og er derfor stærkere og skarpere end før. Med modellen MARQ Captain får du adgang til autopiloten lige fra håndleddet og mange andre funktioner.

Mathis Værft A/S skifter navn til Dansk Marine Center – Aalborg Yacht Værft A/S

- Med det nye navn indikerer vi tydeligere samhørigheden med vores søsterselskab i Århus og alt det vi står for. Det syntes vi er rigtigt i forhold til vores omgivelser og specielt til vores mange kunder og øvrige forretningsforbindelser, siger værftets adm. direktør Jacob Mikkelsen.

 

Femårig dansk dreng ramt af fiskerbåd under svømmetur og døde i Fransk Polynesien

En tragisk ulykke er sket i Huahine i Stillehavet for en femårig dreng. Barnet svømmede i en lagune med sin far da han blev ramt, skriver TNTV News.

I dag kl. 15 er sidste chance for at vinde en redningsvest fra Hjertmans

Hvis du liker minbaad.dks facebook-side bl.a. kan du vinde en redningsvest.

51-årig mistede livet - lå for længe i Lillebælt efter kæntring med skydepram

En 51-årig mand er afgået ved døden efter en ulykke i Lillebælt, hvor han sammen med en 70-årig mand kæntrede i den skydepram, de kom sejlende i. Det fortæller Torben Jakobsen, der er vagtchef ved Fyns Politi til JydskeVestkysten.

Asger har valgt en 20 kvm husbåd med el-motor og soltag - han har ikke travlt

Asger Møller fra Aarhus har bygget sin egen husbåd, som han nu sejler rundt i. Målet er Ærø. Se flot reportage fra TV 2 Østjylland. Det går langsomt, men det gør ikke noget, understreger den unge sejler.

Hallberg-Rassy 400 vinder Årets båd i USA 2023 - foran X-Yachts X4.3.

Svensk succes. Hallberg-Rassy 400 har vundet Boat of the Year Award 2023 inden for Import Boat of the Year og er delt samlet vinder i magasinet Cruising World fra USA. Danske X4.3. var nomineret men vandt ikke denne gang.

Saffier Se 24 Lite er til den krænse dagsejler

Mange sejler kun dagture. Her er den hollandske skønhed et godt bud. Bag den seneste konstruktion af Saffier Se 24 Lite, står brødrene Dean og Dennis Hennevanger. Båden har en negativ, tjekket stævn, som skal forbedre sejlegenskaberne i bølger. Se hvad du får for 750.000 kroner.