Gå til hoved-indhold

Ungt par er vilde med at bo på sejlbåd i Marselisborg Lystbådehavn

- Muligheden for bare at smide tøjet og springe i vandet. Det er fantastisk! Jeg elsker mit liv på den her båd, siger 26-årige Emma Kristensen til DR, der skriver om boformer.

 

Fredens Havn kører på sidste vers - 150 fartøjer, vrag og anlæg skal fjernes

Snart er de sidste både væk fra Fredens Havn, som området Erdkehlgraven vest for Christiania i København kaldes.

Bådværfterne mangler bådebyggere i stor stil

Hos Faurby og Nordship Yachts mangler man 4-5 bådebyggere til at kunne følge med i de mange ordre. Det samme gælder også hos flere andre bådværfter, blandt andet Dragør Bådeværft og Quorning Boats. Vi besøgte Faurby og Nordship Yachts i Lunderskov.

Simon bor året rundt i en Sweden Yachts 34 - månedlig havneleje på 1.730 kr.

Drømmen om at købe en stor båd, smide fortøjningen og sejle jorden rundt får Simon Linder-Madsen til at arbejde målrettet på projektet. For ham er det samtidig en billig måde at bo på. Noget, han har gjort hele 2021 i Egå Havn. Minbaad.dk var om bord.

AFI i Egå øger serviceniveau med køb af TP Yachtservice

AFI Yacht- og Motorservice kan nu levere almindeligt vedligehold, fejlfinding og alt fra mindre glasfiberreparationer til store renoveringsprojekter samt svejse- og riggeropgaver.  

Fulton af Marstal har i 30 år fået livsforlængende vedligehold hos Hvide Sande Shipyard

Nationalmuseet, som ejer skonnerten fra 1915 og i dag drives af Fulton Fonden, var først i 1990’erne på udkig efter et værft, der havde den faglige kompetence og erfaring i at bygge og vedligeholde fartøjer af træ. Her faldt opmærksomheden på Hvide Sande Shipyard.

Bliv bådsmand hos Tempo Bådsalg og gør sejlerdrømme til virkelighed

Sjældent er to dage ens hos Tempo Bådsalg, der har til huse på havnen i Ishøj. Forhandleren søger en medarbejder til en række afvekslende opgaver, herunder vedligeholdelse, optagninger og levering.

Nyt studiejob? Dansk Sejlunion søger medhjælper til datahåndtering

8-10 timer ugentligt kan du få lov at hjælpe censorer og elever ved sejlunionens fritidssejleruddannelser med spørgsmål og andre administrative opgaver. Kendskab til Excel er et krav.

Ralph Jensen renoverer sin ældre Thurø 33 på 5. år - en dag vil han bo i båden

Det går langsomt for den 57-årige sejler, der selv bygger alt, hvilket vil koste Ralph Jensen 800.000 kroner. - Og jeg er blevet for gammel til at banken vil låne mig penge, derfor sparer jeg op til materialer, siger han. Vi besøgte ham i en kold lade uden for Haderslev. Se video.

BREAKING. boot-udstilling aflyst i 2022 efter nye corona-restriktioner fra den tyske NRW delstatsregeringen

På grund af spredningen af ​​Omikron-virusvarianten er der yderligere restriktioner i Tyskland fra i dag, herunder for arrangementer. Det gælder også for boot Düsseldorf, der ikke får lov til at finde sted i 2022 på grund af de tiltag, NRW delstatsregeringen har vedtaget, fortæller boot.