Gå til hoved-indhold

Fragtskib med 100 containere skal kunne sejle 8 knob for sejl

I den forværrede klimakrise bliver shippingbranchen mere og mere dynamisk. Alternative måder at sejle på får en chance. Seneste eksempel er skibet ​​Windcoop i Vendée Globe-mekkaet i Lorient, Frankrig. I 2025 skal skibet være færdigt.

Ny First 36 er let og veldrejet - linjer fra Class 40

Se ny video af den tjekkede, slovenske båd, der har alle de rigtige nøgletal, fx lav vægt og dyb køl, hvis du vil frem under tur eller kapsejlads. Importør Per Cederberg har store forventninger til First 36, der er tegnet af kultdesigner, som også slår streger til Class 40- og IMOCA 60-både.

76 fods historisk stålbåd Talisman renoveret på HCC Bådeværft i Marstal

Med Talisman-etiketeret vin i glassene, Stig Rossen som konferencier, hyret event-fotograf og premiere på kunstnerisk tegnefilm var der lagt op til en præsentation af de eksklusive, da en stålbåd fra 1920 blev vist frem efter en totalrenovering.

Mormors kolonihavehus kan blive dit - køb en anpart og hold ferie på vandet

Fem ugers ferie på vandet i en charmerende lysthusbåd. Det er, ifølge indehaver Peter Bergstrøm, hvad der venter de ti sejlere, som køber en anpart i det blå fartøj. På regningen står et depositum på 25.000 kroner samt en månedlig udgift på 995 kroner til fællesudgifter.

Ung mand hoppede i vandet ved Langeland for at undgå militærtjeneste i Syrien

Manden hoppede frivilligt i vandet i mandags fra et fragtskib og kæmpede to timer mellem Lohals og Lundeborg. Det kostede den 23-årige livet. Det var angiveligt et forsøg på at undgå militærtjeneste i Syrien. Han ville i stedet mødes med sin bror på Langeland, fortæller Fyns Amts Avis.

Verdens største Hallberg-Rassy 69 på vej

Walk-in closet og en kahyt til dæksmand og ekstremt generøse gæstekahytter, er bare nogle af nøgleordene for den 46,5 tons Hallberg-Rassy 69, der bygges i 2023.

Dronningen tager på to sommertogter med Dannebrog i jubilæumsåret 2022

I løbet af sommeren går den danske regent af to omgange ombord på Dannebrog. Første togt er netop afsluttet, mens Dronningen atter står til søs i august. Det er nu 90 år siden, at Dannebrog sejlede på sit første togt.

Nu afdød 23-årig ville ikke være på skib - lå to timer i vandet mellem Langeland og Fyn

Ulykken skete umiddelbart, fordi den 23-årige - der befandt sig ombord på et skib - ønskede at komme ind på land. En anmelder på Langeland opdagede dog, at den unge mand var i nød, og dermed blev myndighederne tilkaldt, fortæller Fyens.dk

Mormors kolonihavehus er søsat i glasfiber – se den i Greve Marina

Husbåden vækker slumrende sejlerdrømme om at bo på vandet. Drømmen koster 1,1 millioner kroner og har et grundareal på 66,7 kvadratmeter.

Rørt Casper Steinfath er hjemme i Thy efter 1450 km på et SUP-board Danmark Rundt

Efter 54 dage rundt om Danmark var padlesurferen fra Klitmøller, Casper Steinfath, onsdag aften endelig hjemme igen. - Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, lød det, mens tårerne pressede på, og stemmen knækkede over for Steinfath foran 400 mennesker.