Gå til hoved-indhold

X-Yachts designchef Thomas Mielec forklarer om en 1 til 1 model af ny, stor Xc

- Mock-up'en gør det muligt på en mere ligetil måde at kommunikere designintentionerne til alle i projektet og gør det nemmere at give input til designerne baseret på et ikke bare visuelt, men også følt indtryk af designkoncepterne, siger Mielec. Se video.

Dansk Marine Center A/S har fået ny ejer fra Aalborg og ny direktør

Ejendoms- og udlejningsvirksomheden Bådebyggervej 7 A/S i Aalborg, der i forvejen ejer Mathis Værft, køber nu Bavaria-forhandleren Dansk Marine Center A/S (DMC) i Risskov af erhvervsmanden Jens Meyer. Firmaet indsætter Christian Due Hammershøy som direktør.

Tre københavner-kvinder skal ro 5.000 km i The Talisker Whiskey Atlantic Challenge 2022

Camilla Tvernø, Marie Adserballe og Anne-Marie Feilberg skal ro fra La Gomera den 12. december og kursen er sat på Antigua. Cille Rosentoft fra minbaad.dk taler med de seje kvinder.

Storstrømsbroen: Vejdirektoratet gør klar til at sejle store elementer ud

Den store produktionshal på Masnedø har indtil videre frembragt fem brodragere til Storstrømsbroen. Nu gør vi dem klar til at blive sejlet ud og monteret på bropiller i Storstrømmen. Se de seneste luftfotos fra projektet.

60-årig dansk sejler reddet i Det Indiske Ocean - men sejlbåd gik tabt

Efter 4 dages sejlads røg gearboksen i en 47-fods Bavaria og efterlod sejlbåden drivende i høje bølger. Solosejleren fra Nibe blev reddet af olietankeren MT Riviera II, hvis mandskab fik bragt danskeren i sikkerhed om bord på tankskibet, skriver Maritime Danmark.

En sejlbåd af typen IF'er ligger for anker ved Nyborg - politiet efterlyser ejer

Kender du ejeren af båden, der ligger ved Teglværksskoven i Nyborg, så tip nærpolitiet i Nyborg, så der kan komme klarhed i sagen. Det er nemlig ikke ofte, at en sejlbåd bliver efterladt for anker i det område og slet ikke på denne årstid, skriver Fyns Amts Avis.

Finsk par renoverer 15 år gammelt stålskib og sejler i arktiske områder

Juho og Sohvi har ydet en imponerende indsats i løbet af fire måneder. Parret har lagt YouTube-videoer op under renoveringen af en Garcia Nouanni 43. Filmene giver et interessant indblik i en båd, der har ligget efterladt på land i 15 år, og hvordan man klarer et rehabiliteringsprojekt.

Hvem vil helt gratis have Lunas Firling 24 fra Sydhavnen i København?

- Sally er en god lille sejlbåd med 4 sovepladser. Hun sejler godt og mangler en ny familie som har tid og kærlighed at give hende, fortæller Luna Isabella Dolcerocca, der indtil nu forgæves er mislykkedes med at forære sin Firling 24 væk. Båden er fra 1973.

 

Foredrag med Blærerøven: Mads & de Gamle Sure Mænd

Der er lagt i ovnen til et godt grin og måske lidt stof til eftertanke, når Danske Tursejlere og Mads Christensen atter drager på ”turné” i november – og denne gang i fire nye områder i Danmark.

Politi frygter at tysk jollesejler er druknet ved Ærø

Der er frygt for, at en 60-årig tysk mand er druknet i farvandet ud for Ærø, efter at der tirsdag blev fundet en efterladt jolle på øen. Det oplyser vagtchef hos Fyns Politi Bjarne Tykgaard onsdag morgen.