Gå til hoved-indhold

Vidner søges til påsejling af surfer i Nr. Vorupør - sprang for livet

Søndag den 17. juli kl. 12.42 blev en surfer påsejlet af en fiskerbåd på stranden ved Nr. Vorupør ved Vesterhavet, syd for Klitmøller. Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner til hændelsen, hvor surferen nåede at springe fra surfbrættet inden fiskeren ramte ham.

Overlæge har fundet mulige årsager til bådbrande - lad en skibselektriker se på din båd

På baggrund af 2.000 besvarede spørgeskemaer kommer overlæge Jens Lauritsen med sine bud på, hvordan en håndfuld både i sommerferien i 2020 kunne bryde i brand.

Sådan får du båden fri fra grunden

En rolig sejltur kan dog hurtigt udvikle sig til en kaotisk situation, hvis båden støder på grund. Hvert år har 50 både behov for at hjælp til at komme fri.

84-årig solosejler lettere kvæstet efter han blev sejlet ned af Strynøfærgen i Rudkøbing

En nordtysker i en Hallberg-Rassy 24 Misil pådrog sig sår i hovedet da han i en smal sejlrende blev ramt af færgen m/f Strynø. Den havarerede lystsejler fik hurtig assistance af mandskab fra Rudkøbing havn, en akut-lægebil, en ambulance samt af en tysk sejlerfamilie. Se billeder af båden.

 

Sponsorindhold: Skab hjemlig hygge på din båd med en skillevæg

Måske vil det være optimalt for dig at have mulighed for at skabe flere rum i båden og opnå det pladsbehov, som de fleste ønsker sig.

Overvurder ikke dine evner på Stand Up Paddle board - tag kursus og køb sikkert udstyr

Hvert år må personer på SUP reddes af livredderne, og ofte er det vinden, som overrasker og skaber farlige situationer – og den kommer der mere af i denne uge. Livredderne og Søsportens Sikkerhedsråd til, at man tager et introduktionskursus og investerer i sikkert SUP-udstyr.

 

42 fods motorsejler drevet i land i Tisvilde - kunne ikke trækkes fri men to mand reddet

42 fod motorsejler som omkring Tisvilde var kommet i nød, da de havde et motorstop og deres anker ikke kunne holde båden i de 2 meter høje bølger.

Elan vil give nyt liv til familiecruisere – først gælder det Impression 43

Værftets Impression-linje skal reformeres. Den 43 fod lange familiecruiser Impression 43, der får premiere på Boot til januar, bliver startskuddet på revideringen.

Farr X2 med byggenummer 1 mister kølen i Australien - to sejlere reddet efter 15 timer

En tragisk ulykke ramte natten til lørdag Alice og Clare, der var ombord på den første og helt nye Farr X2, der blev søsat i maj. Efter en større redningsaktion blev kvinderne bragt i land. Årsagen til ulykken er endnu ukendt.

Tysk sejler fik knækket master - nåede ikke gennem jernebanebroen i Aalborg

En tysk sejlbåd med at få kappet begge sine master, da jernbanebroen i Aalborg smækkede ned i den. Tyskeren sejlede overfor rødt lys, lyder det fra politiet til Nordjyske.dk.