Gå til hoved-indhold

SUP-surfer Casper Steinfath får dramatisk afslutning Danmark rundt med hård vind i ryggen og store bølger

Går det som planlagt, padler Casper Steinfath i mål i Klitmøller onsdag eftermiddag efter 1.450 kilometer på sit SUP-board. Han startede 2. april 2022. Finalen bliver en 70 kilometer lang etape fra Fjaltring til Klitmøller, hvor han bliver skudt frem af en hård vind fra syd på 8-10 sekundmeter.

Filmstjernerne Tom Cruise og Jennifer Connelly fortæller om sejlads i Top Gun film - se klip

Jennifer Connelly forklarer på Stephen Colberts talkshow The Late Show om et omfattende forberedelsesarbejde til sejlerscenen i den nye Top Gun 2: Maverick-film. Hun tog sejlerkurser i New York, så hun så så afslappet ud som muligt ved roret på en J Boat i San Francisco.

Syv råd: Det skal du huske inden gør-det-selv-projektet - se før og efter

Lige så fantastiske bådprojekter kan synes, inden købskontrakten underskrives, lige så svære kan de være at føre til ende. Per Hansen, som har istandsat en slidt B31, deler ud af sine erfaringer.

Voldsom bådbrand i Kastrup Lystbådehavn - seks både ramt - to sunket

Branden udviklede sig voldsomt. I første omgang lød det, at to både brændte, men omfanget har siden vist sig større. I alt er der kommet skader på seks både. Se video af den omfattende bådbrand.

Sponsorindhold: Båd-drømmen er ikke så langt væk, som man skulle tro

Har man allerede fundet den perfekte båd - eller vil man hurtigt ud og sejle uden at have råd - kan man her finde en oversigt over billige privatlån, der bringer dig ud i bølgerne.

Sømand overlever tre dage på åbent hav - fundet ved et tilfælde af lokale fiskere nær Bali

Et stykke træ blev tyrkiske Erhan Seckals redning. Kaptajnen forsvandt i starten af maj, og blev trods en eftersøgning først tre dage senere spottet af lokale på en fisketur.

Markant personlighed i Dansk Sejlsport Niels Mathiesen fylder 75 og holder åben fest i Struer

Ingen skal beskylde bådebygger Niels Mathiesen for at være en pleaser. Han har eksempelvis i mange år raset mod Dansk Sejlunions måleregel, DH. Og der er stadig krudt i manden, der solgte Mathis Værft i Aalborg. Nu bor han i Struer med ny kæreste. På lørdag den 14. maj kl. 14 holder han stor fest.

Naturstyrelsen parterede lystbåd efter den havnede på Sydlangeland

Tysk sejler kom i land i god behold på Sydlangeland, hvor han levede i nogle uger. Et år efter havariet bliver nu lystbåden skåret i stykker og fjernet af Naturstyrelsen.

76-årig sejler savnes efter grundstødning på Ebeltoft Vig

Trods en større eftersøgning med deltagelse af myndigheder og civile lystsejlere lykkedes det ikke at finde manden søndag. Med sejlene sat gik båden gik på grund i Ebeltoft Vig uden sejlere ombord.

Kaptajn Goth styrede sit skib gennem to krige, men magtede ikke sin familie - se film på Museet for Søfart

Miner og bombeangreb var intet problem for sømanden. Det var familielivet til gengæld. Se anmelderrost film om kaptajnen hos Museet for Søfart og tal med Groths barnebarn Simon Bang, der er instruktøren bag.