Gå til hoved-indhold

Fire maritime brætspil til de kolde juledage

Sejlerne samles indendøre, hvor juleanden steges, og hyggelige timer tilbringes med varm kakao og snak om sommerens sejlture - måske endda med et brætspil som udgangspunkt?

Klinkbyggede både fra Lillebælt-Værftet på Unescos liste over verdensarv

En over 1000 år gammel nordisk klinkbådstradition bliver optaget på Unescos liste for levende kulturarv. Siden 1855 er der blevet bygget joller og både på det lille værft i Middelfart.

OL-vinder Anne-Marie Rindom skal bygge LEGO på TV 2

Laser Radialen må blive på land, mens altid smilende Anne-Marie Rindom kaster sig over LEGO-byggeriet i TV 2-programmet LEGO Masters. Følg med den 26. december kl. 20.00.

Copenhagen Boat Show 2022 udvider med en dag

Fra torsdag den 25. til søndag den 28. august næste år kan man igen se både i Ishøj Havn. Torsdag bliver en slags VIP-dag.

Fire gaveforslag, der gør dig til en klogere sejler

Hvorfor ikke bruge juledagene på at blive helt skarp forud for den kommende sæson? Rig, trim, navigation og vedligehold er alle blandt hovedtemaerne i fire bøger, som meget vel kan blive en vinder under juletræet.

Servicechef savnes hos Quorning Boats, der har rygende travlt med at bygge trimaraner

- Vi søger en kompetent og fleksibel chef til vores serviceafdeling. Vi udvikler og producerer Dragonfly-trimaraner, hvor en del af vores kunder vender tilbage med vinterservice-opgaver, vinteropbevaring og reparationsarbejde, fortæller Jens Quorning. Se jobopslaget.

Det bedste foto fra sejlsportsåret 2021 er fundet - se det her

Den franske tricolore kunne findes frem under prisceremonien i Paris torsdag. Et fransk sejlerfoto af en fransk solojordomsejler tog den eftertragtede titel, mens en britisk sejler vandt publikumsprisen med et foto af populære Alex Thomson.

Duk hovedet: Der er skydebaner, som ikke er indtegnet på søkort i Danmark

- Efter en uheldig hændelse fra skydebanen ved Mandehoved, hvor jeg blev beskudt fra ukendt hold, blev jeg opfordret til at forfølge sagen fra Forsvarets top, forklarer Harding E. Larsen, formand for B-31-klubben. Der skydes 85 steder ud over vandet, og ikke alle er indtegnet.

143 meter langt køleskib overser ydermole - se video

Kun få minutters sejlads nåede Lady Rosemary, efter at skibet søndag havde kastet fortøjningerne i Japan. Styrmanden har efter alt at dømme overset molen.

Covid får store bådværfter som X-Yachts, Dragonfly og Hanse Yachts til at sige fra til boot

Verdens største bådudstilling boot i januar 2022 er presset. Flere store værfter har meldt fra til udstillingen grundet stigende corona-smittetal i Tyskland. I går besøgte vi Reese Marine, der forhandler både fra blandt andre Hanse Yachts. I videoen får du en reaktion fra Henrik Reese.