Gå til hoved-indhold

Navigation: Forbehold når kortplotterens autorute bruges - og pas på Kraks kort

Geodatastyrelsen fortæller om forbehold ved Kraks kort og om opsætning af udstyr med hensyn til kortdato, placeringsoplysninger om GPS-antennen, ligesom eksempler på fejlvisninger ved anvendelse af AIS vises. Det forklarer Harding E. Larsen, der blev skudt efter under sejlads.

Silent-Yachts elektriske katamaran får øget rækkevidde med en drage

Her kommer en ny variant med et dragesejl svævende højt oppe over båden. I frisk vind giver sejlet 2-3 knob mere fart. Et dragesejl leverer per kvadratmeter ti gange så meget kraft som et traditionelt sejl, lover det østrigske værft.

Anne-Marie Rindom kan tage pris ved forsinket Sport 21-show på DR

Det bliver alligevel muligt at overrække årets store sportspriser. Det fortæller DR, der har besluttet at sende gallashowet fredag den 21. januar. Sammen med Viktor Axelsen og Michael Mørkøv/Lasse Norman Hansen kæmper Rindom om titlen som 'Årets Sportsnavn'.

YachtBroker søger nye franchisetagere i København, Vest- og Nordsjælland

Skandinaviens største kæde af bådformidlere, YachtBroker sætter som følge af udviklingen jagten ind på nye franchisetagere, som skal være med til at understøtte væksten og løfte virksomhedens internationale ambitioner. 

Dragør Bådeværft søger bådebyggere

Dragør Bådeværft, der startede i 1912 og som har fået nyt, stort værft, søger en til to uddannede bådebyggere med erfaring indenfor plast, træ og overfladebehandling.

Savner du sejlads og ski? Oure Kostgymnasium holder Åbent Hus på Sydfyn

På Oure Kostgymnasium kan du blive student, mens du dyrker din passion for sejlads og ski. Der er åbent hus i Oure de næste to lørdage.

Fredens Havn kører på sidste vers - 150 fartøjer, vrag og anlæg skal fjernes

Snart er de sidste både væk fra Fredens Havn, som området Erdkehlgraven vest for Christiania i København kaldes.

Bådværfterne mangler bådebyggere i stor stil

Hos Faurby og Nordship Yachts mangler man 4-5 bådebyggere til at kunne følge med i de mange ordre. Det samme gælder også hos flere andre bådværfter, blandt andet Dragør Bådeværft og Quorning Boats. Vi besøgte Faurby og Nordship Yachts i Lunderskov.

Simon bor året rundt i en Sweden Yachts 34 - månedlig havneleje på 1.730 kr.

Drømmen om at købe en stor båd, smide fortøjningen og sejle jorden rundt får Simon Linder-Madsen til at arbejde målrettet på projektet. For ham er det samtidig en billig måde at bo på. Noget, han har gjort hele 2021 i Egå Havn. Minbaad.dk var om bord.

AFI i Egå øger serviceniveau med køb af TP Yachtservice

AFI Yacht- og Motorservice kan nu levere almindeligt vedligehold, fejlfinding og alt fra mindre glasfiberreparationer til store renoveringsprojekter samt svejse- og riggeropgaver.