Gå til hoved-indhold

Reese Marin i Aabenraa holder nu daglig udstilling efter Fredericia-messen aflyser

Hos Reese Marin er man ærgerlig over, at Fredericia Boat Show 2021 ikke afholdes. Beslutningen er dog forståelig grundet Covid-19. - Vi har derfor taget konsekvensen og optimeret faciliteter med daglig indendørs udstilling og marina, siger Henrik Reese.

Boat Show 2021 aflyst pga. corona og fordi store udstillere trak sig

Corona-begrænsningerne betyder, at der ikke kan gennemføres en tilfredsstillende bådudstilling i Fredericia, hverken for udstillerne elle de besøgende, siger udstillingschef Lars Søndergaard fra Boat Show, der i stedet er klar i 2023.

Politiet beder om hjælp til bedragerisag for over 10 millioner kroner - båd indblandet

Midt- og Vestsjællands Politi er i gang med en større eftersøgning af varer, der skal tilbage til de rette ejermænd, der ikke har fået betaling. En 30-årig mand er sigtet for bedrageri. Manden har handlet ved brug af falske identiteter fra borgere.

Lynæs-redderne tog til Sverige for at hente ny High Speed Rescue Boat

Stationens udtjente RIB er nu erstattet af en hurtig redningsbåd, der allerede anvendes af de norske og svenske reddere. Kattegat, Isefjord og Roskilde Fjord bliver det primære indsatsområde for båden.

Læge og sejler Signe Sofie er fløjet til De Kanariske Øer - skal levere gratis lægehjælp i Stillehavet

Signe Sofie Juul på 31 år forlod i sidste uge Danmark. På De Kanariske Øer er hendes 51 fods Jeanneau Sun Odyssey klar. Båden skal danne ramme om Signes projekt, The Floating Clinic, hvor hun fra sin båd skal levere gratis sundhedsydelser i Stillehavet. Cille fra Minbaad.dk følger hende.

Seascape 18 stjålet i Svendborgsund - nu er den fundet

Sejlbåden er stjålet fra Prinsebroen ved Christiansminde, fortæller Rasmus Tyllesen, vagthavende ved Fyns Politi til Fyns Amts Avis. Båden blev få dage efter fundet ved Svendborgs Runde Lystbådehavn. - Det må være drengestreger, siger importør.

 

Vakse sejlere stopper bådbrand i hal i Nørresundby

To sejlere var søndag i færd med at arbejde på deres egen båd i nærheden, da de kunne se røg fra en hal på Sundsholmen i Nørresundby, hvor flere både står opmagasineret. Det skriver TV 2 Nord.

Opråb fra Margretheholms Havn: Dansk Sejlunion og andre, hjælp os - Lynetteløbet lukker

I Margretheholms Havn venter man på, hvordan By & Havn vil løse problemet med at losse 80 millioner tons forurenet jord ned på 14 meters dybde og derved i praksis afspærre lystsejlernes Lynetteløbet, der er adgangen til Københavns mange indre hyggelige kanaler og havne.

Tre personer reddet op af vandet efter motorbåd sank ved Amager

De tre personer var i går til observation og behandling på Rigshospitalet. Båden begyndte at synke ved vindmøllerne omkring Kraftværksvej, fortæller TV 2 Lorry.

Svensk Rival 22 fra 1973 vinder interesse i Danmark

Den svenske sejlbåd Rival 22 er en 36-fods glasfiberbåd konstrueret i 1973 med skelen til reglerne for 22 m2-skærgårdskrydsere, forklarer Rival 22-sejler Ole Næsted, der nu vil forsøge at samle Rival 22-sejlerne. Der er bygget 220 af bådtypen.