Gå til hoved-indhold

Lige ved og næsten for sejlbåd i Michigan - se video

En lystbåd og den canadiske bulkcarrier Cuyahoga var uhyre tæt på at kollidere, da erhvervsskibet for få uger siden foretog en skarp drejning mod en bro i Michigan, USA. StreamTime Live sender fra episoden.

Filmskaber Anders Dylov fastholder en vigtig del af den danske maritime historie

Sejleren og video-fotografen Anders Dylov fra København er med til at fastholde en vigtig del af den maritime danmarkshistorie. I sit selskab Chroma Film producerer Anders Dylov videoer, der levendegør de gamle, maritime håndværk, fortæller Fyns Amts Avis.

Copenhagen Boat Show stadig åbent lørdag og søndag i solskin - 100 både kan ses

Bådudstilling udenfor er altid med en vis nervøsitet, men hverken i går, dag eller i morgen er der regn i Ishøj. Udstillingschef Henrik Jørgensen forventer 20.000 besøgende i Copenhagen Boat Show 21.

Beneteau First 36 skal bygge bro mellem racer- og familieklassen

Muligheden for sjov kapsejlads og længere ture med god plads til hele familien kombineres i First 36. Båden er den første i racer-cruise-serien, der er skabt i et samarbejde mellem Beneteau og Seascape.

X-Yachts Gold Cup 2021 i Aarhus var fest og ræs for sejlerfolket trods regn og blæst

Naturligvis var der god kapsejlads, da en masse X-Yachts stiller op til Gold Cup’en, som afvikles hvert andet år. Alligevel vil dette års Gold Cup i særdeleshed blive husket for de glade smil, som frivillige fra Sailing Aarhus efterhånden er verdenskendte for at skabe, fortæller X-Yachts.

Faurby 370 og Faurby 400 har verdenspremiere på Copenhagen Boat Show 21

Begge modeller er leveret i coronaperioden og er derfor ikke vist frem endnu for offentligheden, men nu sker det fra fredag 3. september til lørdag 5. september i Ishøj Havn, fortæller Faurby Yachts i Lunderskov.

Verdenspremieren Nordship 360 DS Hybrid sejler 6 timer for elmotor - ses på Copenhagen Boat Show

Nordship 360 DS Hybrid har i en længere periode sejlet i de danske farvande og er nu klar til sin præsentation. Det sker på Copenhagen Boat Show. Nyd stilheden seks timer for elmotoren Kräuter med elektrisk sejldrevssystem på 48 V - eller timevis for sejl.

 

Fyraftenskurser hos HF Marine: Lær at renovere teakdækket og arbejd med glasfiber

Få ny teoretisk viden og afprøv i praksis. I løbet af efteråret åbner HF Marine for flere kurser på deres adresse i Svendborg.

Redningstjenesten i Hvide Sande nægtede at åbne for slusen mod Vesterhavet til to unge sejlere

Redningsstationen var noget betænkelig ved at åbne slusen for to nye bådejere, der var friske på en sejltur i en nyindkøbt pram.

 

 

Sulten isbjørn sneg sig om bord på skib i Grønland - var ligeglad med varselskud

Isbjørnen stak snuden ind i køkkenet og skræmte skipperen fra sans og samling. En helikopter kom til hjælp.