Gå til hoved-indhold

Beneteau vil score førstegangskøbere med ny Beneteau Oceanis 34.1

Vi husker vores første kærlighed. Og derfor er 34-fods klassen indgangen til kunden for mange bådproducenter. Det har Beneteau forstået. Nu sender værftet Beneteau Oceanis 34.1 på markedet.

 

 

Slip af med skimmelsvamp i båden - sørg for udluftning

Skimmelsvamp under dæk kan hurtigt blive et problem, især i ældre både. Sørg for god udluftning og vask svampen bort med Rodalon eller Clorin.

Efterladt sejlbåd ud for Bønnerup Strand - kommune kan ikke fjerne vraget

Da skroget ligger i vandet, og ikke på stranden, kan Norddjurs Kommune ikke fjerne den forliste sejlbåd. Ved Helgenæs ligger der ligeledes en fiskerkutter, som er efterladt.

Efter flere års uvished dukker Amfitrite-vraget op til overfladen - nu på Sjælland

Katamaranen, der ikke vil dø. I en årrække har Minbaad.dk fulgt den sagnomspundne katamaran, der efter en tur på havnebunden i Ringkøbing var rygtet til Thailand. Nu er båden fundet på Sjælland, hvor den afhændes uden beregning.

Grand Soleil 44 med kapsejladssjæl kommer til Danmark

Grand Soleil 44 Performance er nomineret i Sail Best Boats 2022 i det amerikanske magasin SAIL. Båden er testet af juryen ved Annapolis Boat Show. I Cannes var Minbaad.dk om bord på båden, der kommer til at sejle i Østjylland, fortæller importøren Floor Yachts.

 

 

Arbejdernes Landsbank tilbyder nu bådlån til sejlerne på en mere fleksibel måde

- Vores styrke er også, at vi på visse punkter er mere fleksible og ser på hele kunden og ikke kun på båden og derfor har kunnet strikke løsninger sammen, som ikke var muligt i kundens nuværende pengeinstitut, siger Lars Erstad-Jensen fra Arbejdernes Landsbank.

Peter Quorning skal en dag overtage Quorning Boats efter sin far

Quorning Boats, som bygger Dragonflys, blev stiftet af Børge Quorning i 1967, overtaget af sønnen Jens Quorning i 1995 og nu er barnebarnet Peter Quorning trådt ind i firmaet. På sigt er det planen, at barnebarnet skal overtage værftet i Skærbæk med 45 ansatte.

Tyskere måtte reddes i land - nu taler TV 2 Bornholm med sejlerne

I hårdt vejr gik det op for to sejlere, at den bornholmske havn Tejn ikke er anlagt til større lystbåde - men da var det for sent. Se tre minutter langt interview med de ældre sejlere.

Tysk sejlbåd rammer klipper på Bornholm - sejlere i vandet

Lørdag eftermiddag var Beredskabsstyrelsen Bornholm talstærkt til stede ved Allinge Havn. De blev kaldt ud til en mulig drukneulykke.

Erhvervsministeriet: Skal sejlbåden i Horsens fjernes, må ejeren gøre det

Den delvist sunkne båd er ikke til fare for miljøet eller sejladsen. Derfor er det ejerens ansvar at fjerne båden, understreger ministeriet. TV 2 Øst har været i kontakt med ejeren, som lover at bjærge båden.