Gå til hoved-indhold

To mænd forsvundet i over et døgn - hvid jolle efterlyses ved Lolland - nu er de fundet døde

De midaldrende mænd sejlede fra Holten på det sydlige Lolland mandag eftermiddag. Ifølge politiets oplysninger bar sejlerne ikke redningsvest, ligesom de ikke havde andet sikkerhedsudstyr ombord. - Vi frygter det værste, siger politiet. En frygt, der senere blev til virkelighed. Opdateret kl. 16.30

Voxpop: Bådforhandlerne er pressede - men flere onlinebesøg under coronakrisen

Mens de danske bådforhandlere må se langt efter kunderne i deres fysiske butikker, er aktiviteten på hjemmesiderne stærkt stigende. Det skaber håb om et boom efter krisen, selvom et begrænset salg i øjeblikket presser forhandlerne. Sara Sulkjær taler med branchen.

Kjøller i Taastrup lukker langsomt ned - Anders Kjøller til Webasto

Endelig lukning sker 31.12.2020. - Indtil da sælger og servicerer vi Eberspächer, Isotherm-køleanlæg og -køleskabe, varmtvandsbeholdere, ENO-komfurer og kogeapparater samt gasfittings til gasanlæg, ShurFlo-trykvandspumper med meget mere, siger ejer Anders Kjøller.

Datoen for OL 2021 er fundet - seks sejlere udtaget

Den 23. juli til 8. august 2021 afvikles verdens største sportsbegivenhed. Med over et år til legene er der god mulighed for at finde de sidste OL-atleter, heriblandt de danske repræsentanter i Laser Radial og RS:X Women.

X-Yachts tror på det og arbejder sig gennem Corona-krisen

Som man kan se af billederne lever optimismen fortsat hos X-Yachts – trods den udfordrende situation for erhvervslivet lige nu. X-Yachts har dog underleverandører i hele verden, der har givet visse udfordringer og nødvendiggjort afsøgning af alternativer.

Bådbranchen ser frem mod Boat Show 2021 - holder fast i dato

Forhåbentlig på god afstand af coronakrisen glæder bådbranchen sig til den indendørs bådudstilling i Fredericia på den faste termin i foråret 2021. Næste års udstilling vil finde sted over to forlængede weekender med helt ens åbningstider.

Søfartsstyrelsen tillader midlertidigt at fravige deres procedure om fritidssejlerprøver online

Det er en håndsrækning til sejlere, som ikke kan komme til VHF-/SRC-prøve eller duelighedsteori-prøven grundet coronovirussen, fortæller Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben i Korsør.

Oure-elever forbereder sig på Yachtskipper-eksamen fra sofaen

Det fysiske fremmøde er sat på stand-by grundet coronavirussen, men eleverne på Oures kostgymnasium fortsætter undervisningen. How to-videoer og ugentlige sessions skal forberede eleverne til deres Yachtskipper 3-eksamen.

Maxi 84 sejlede på grund i Limfjorden uden søkort - strøm gik til kortplotter

Havaristen havde købt båden dagen før i Vilsund og var på vej hjem til Helsingør. Strømmen virkede ikke, og uden hverken elektronisk kortplotter eller papirsøkort gik båden på grund ved Løgstør. Det fortæller Dansk Søredning, der trak besætningen fri.

Bro over Limfjorden skal kunne åbnes for lystsejlere - men løsning mangler

Det skal fortsat være muligt for skibstrafikken at passere gennem Jernbanebroen ved Aalborg, understreger transportminister Benny Engelbrecht. Den afgørende brik, der skal sikre passagen, mangler fortsat.