Gå til hoved-indhold
Her ses udstillere på Børresen Bådebyggeris stand og studerer den ny RS100. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Her ses udstillere på Børresen Bådebyggeris stand og studerer den ny RS100. Foto: Troels Lykke

Skæbnemøde i Bella i dag

Bliver bådbranchen delt i to efter dagens ekstraordinære generalforsamling? Flere jyske og fynske forhandlere ønsker nemlig ikke at udstillingen skal køre de næste fem år i Bella, som Danboat ellers har aftalt med Bella Center.

Af Troels Lykke |

Klokken 11 mødes medlemmerne af Danboat. Det store slag skal slås. Træder Danboats bestyrelse tilbage, fordi et flertal af medlemmerne også ønsker indendørs udstillinger i Fredericia?

Danboat har indgået en skriftligt aftale med Bella Center. En aftale, der binder de indendørs udstillinger de næste fem år i København, men havde Danboats bestyrelse tilstrækkeligt mandat?

I hvert fald blev bestyrelsens udstillingsstrategi undsagt på generalforsamlingen i Nyborg sidste år. Og det fik netop Danboats formand Lars Ive til at sige, at så måtte den nuværende bestyrelse træde tilbage.

Bank ønsker Fredericia tilbage

Elvstrøm Sails med Jesper Bank, Gnisten Marine, Floor Marine og andre fynske og jyske virksomheder ønsker at bådudstillingen i Fredericia bliver virkelighed fremover. Det har de sagt til minbaad.dk.

I dag bliver vi klogere, for har forhandlerne rykket sig? Lars Ive fortalte i denne uge til minbaad.dk, at han ikke er klar over om forhandere har rykket sig.

Der har fornyligt været lange breve på tværs af forhandlerne om sagen.

"Hvis det bliver Bella Centeret hvert år de næste fem år, kan man risikere at udstillingen bliver mindre og mindre fremmøde med udstillere, fordi der er nogle udstillere der ikke bakker op," siger en fremtrædende person i bådbranchen til minbaad.dk

content-loader
content-loader
content-loader