Gå til hoved-indhold
Både i Bella kører også i dag og i morgen, hvor man blandt andet kan se Quornings Dragonfly 28 til en million kroner. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Både i Bella kører også i dag og i morgen, hvor man blandt andet kan se Quornings Dragonfly 28 til en million kroner. Foto: Troels Lykke

Danboat stemte for Bella

Danboats generalforsamling gav i går den siddende bestyrelse, med formand Lars Ive, mandat til udstillingsstrategi om årlige udstillinger i Bella Center og Marselisborg. Spørgsmålet er nu, hvad Fredericia Boat Show gør fremover?

Af Troels Lykke |

Sidste år havde  Danboats bestyrelse et flertal i mod sig, da de foreslog at Bella Bella Center skulle køre de næste fem år i træk.

Men det flertal forsvandt, da der blev stemt fredag i Bella Center, så Lars Ive og andre bestyrelsesmedlemmer fortsætter.

Strategien om om kommende udendørs udstillinger i Marselisborg, hver sommer, blev dermed også bekræftet.

Flere af Danboats medlemmer, vi har talt med, ønsker nu kun at skabe et godt sammenhold i bådbranchen.

Hvad gør Fredericia Boat Show?

Tilbage er nu spørgsmålet om hvilket træk, som udstillingen Boat Show i Fredericia tager efter at Danboat ikke længere peger på det sted.

Laver jyderne en årlig udstilling og vil den køre hvert år og hvornår bliver den placeret i forhold til den årlige udstilling i Bella Center?

Mere følger når søsportens brancheforening, Danboat, melder officielt ud fra mødet.

content-loader
content-loader
content-loader