Gå til hoved-indhold
Collage: Søren SvarreKort Nyt
Collage: Søren Svarre

Én tilbudsjolle tilbage

4 ud af de 5 RS100'ere som Børresen sælger med 10.000 kr. i rabat, er solgt på Bella. I morgen er sidste chance. Pris: 59.198 kr.

 

Af Troels Lykke |

Hvis du skal have sidste, så er det om at komme til telefonen med det samme, forklarer Anders Børresen til minbaad.dk

Og har du ikke set jollen endnu og har skrevet dig op til en prøvesejlads, så har du fortsat muligheden. Besøge os på Både i Bella – udstillingen lukker i morgen søndag kl. 18.00 og husk, der er stadig en enkelt tilbudsjolle tilbage - pris 59.198 kr./stk. Det pointerer Børresen Bådebyggeri.

Fri sejlads på dine præmisser…

RS100 er en rigtig egoist jolle, som henvender sig til et meget bredt, blandt andet til kølbådssejleren der er træt af at være afhængig af gaster for at komme på vandet.

Båden er også for Laser, OK og Finn jolle sejleren der ønsker en mere spænding og flere udfordringer og så er den også for sejlklubber, som har et reelt ønske om at etablere og udbygge ungdom og senior-ungdoms jollesejlads i klubben.

Epoxy, kulfiber og mylar

RS100 er designet sidste år af Paul Handley og de op mod hundrede sejlere der testsejlede prototypen sidste efterår, har også haft et fingeraftryk med i de sidste detaljer omkring jollen.

Der er p.t. solgt mere end 170 joller i Europa og de første forventes til Danmark i næste måned.

RS100 er en hiking single-handed jolle med asymmetrisk spiler, bygget i sandwich med epoxy/glasfiber og naturligvis kulfiber i dæk, mast og bom.

Den henvender sig til såvel lette som tunge sejlere, idet den kan leveres med storsejl på henholdsvis 8,4m² eller 10,2m².

Todelt kulfibermast

– masten er den samme og forlænges i bunden når det store sejl skal bruges. Den to-delte kulfiber mast er afstivet med vant og salling og sværd og ror er svingbare, hvilket gør jollen nem at sø- og landsætte.

Vingerne er indbygget i skroget og det store og overskuelige cockpit er uden overflødige dikkedarer – cunningham og kick er selvfølgelig justerbare i både BB og SB side.

www.borresen.com

content-loader
content-loader
content-loader