Gå til hoved-indhold
DS bestyrelse i september i Odense. Foto: Troels LykkeSejlklubber
DS bestyrelse i september i Odense. Hans Vengberg ses til højre, men som vi har opfattet det kommer der også andre kandidater til formandsposten. Foto: Troels Lykke

Formandskandidat fra Sejlunionens bestyrelse

Se hvem som Sejlunionen gerne ser som ny DS-formand, efter at Carl Gerstrøm trækker sig før tid. Manden er fra Kolding.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunions bestyrelse indstiller enstemmigt Hans Vengberg til formandsposten i Dansk Sejlunion, når den nuværende formand af familiære grunde ikke genopstiller ved den kommende generalforsamling, det skriver Sejlunionen til pressen.

Som omstændighederne har udviklet sig skal Dansk Sejlunion have ny formand ved den kommende generalforsamling.

En enig bestyrelse indstiller Hans Vengberg, Kolding til posten.

”Jeg er rigtig glad for, at Hans har besluttet sig for at stille op til formandsposten”, siger den nuværende formand Carl Gerstrøm og fortsætter:

 Jeg sad i bestyrelsen, da Hans blev valgt ind tilbage i 2003. Jeg kender Hans som en meget struktureret person med et stort kendskab til dansk sejlsport. Det vil komme Hans til gode som formand med de mange år i bestyrelsen. Et godt kendskab til unionens virke er måske ikke en nødvendighed, men absolut en stor fordel”.

Krævet nogle overvejelser

Det har krævet nogle overvejelser at sige ja til at stille op til en sådan post”, siger Hans Vengberg.

”Disse overvejelser har jeg gjort mig, og med opbakning fra min familie, mit bagland og bestyrelsen har jeg besluttet mig for at stille op. En union, der rummer det hele og favner bredt, er vigtig for mig.”

Hans Vengberg, der selv både er aktiv kapsejler og international dommer udtaler, at kapsejlads naturligvis er en vigtig del af Dansk Sejlunion, men at et øget fokus på et bredere tilbud til medlemsklubberne er en vigtig aktivitet i de kommende år.

På valg 20. marts

Endelig er det også nødvendigt, at DS bliver bedre til at inddrage medlemsklubberne både som ideskabere, men også som aktive i gennemførelse af projekter ledet af Dansk Sejlunion.

Altså en bedre udnyttelse af de muligheder, der blev skabt ved omstruktureringen i 2005.

Valget finder sted, når Dansk Sejlunion afholder den årlige generalforsamling lørdag den 20. marts på Best Western Nyborg Strand.

content-loader
content-loader
content-loader