Gå til hoved-indhold
Hvidt sand, turkisblåt vand og sol. Når november melder sin ankomst, begynder de sydlige himmelstrøg at kalde. Foto: Sunway SeatravelsTur
Hvidt sand, turkisblåt vand og sol. Når november melder sin ankomst, begynder de sydlige himmelstrøg at kalde. Foto: Sunway Seatravels

Tag på sejlerferie i Caribien

BÅDMESSE: Byt skiferien ud med en sejltur i Caribien. Det behøver ikke at være en drøm, der aldrig bliver opfyldt. Hvis i rejser flere sammen er projektet realistisk.

Af katrine bertelsen |

Mange har en forestilling om at en luksussejlerferie i en katamaran er urealistisk dyr. En pakkerejse, hvor du flyver fra Danmark til St. Thomas, besøger de gamle Dansk-Vestindiske Øer, samt sejler 14 dage i en katamaran i British Virgin Island, koster ikke mere end en uges skiferie i Alperne. Kan du samle otte personer, koster det fra 12.998 kr pr. snude.

Cruise mellem koralrev

Farvandene omkring British Virgin Island er nogle af verdens skønneste at sejle rundt i. Her sejler du på smaragdgrønt vand, hvor det vrimler med havskildpadder. Vandtemperaturen er på 25- 28 grader, der indbyder til at udforske det rige dyreliv med snorkleudstyret, der er med ombord.

Katamaran eller kølbåd

Du kan vælge om du vil sejle i en ny 38 fods katamaran fra Sunsail, eller en kølbåd. Katamaranen er udstyret med fire dobbeltkahytter og to toiletter. Vælger du kølbåden kan tures gøres lidt billigere.

Uden sejl-erfaring, lej en skipper

Interesserede uden sejlerfaring har også mulighed for at komme i paradis. Bådene kan lejes med egen skipper, der sejler lige derhen, hvor du gerne vil. Hvis man samtidig vælger en katamaran, som altid ligger helt fladt på vandet, er der mulighed for at få en vellykket tur for alle.

Det mest populære land for sejlerferie er Grækenland, men der kan sejles overalt i Middelhavet.

Flodbådsferie

Det mest populære indenfor ”flydende” ferie er flodbådsferie. Det er en ferieform, hvor man lejer en flodbåd, og sejler på nogle af de europæiske vandveje. Det er nemt at sejle en flodbåd, og alle kan leje båden uden tidligere erfaring.

Priseksempel:

  • 17 dages ferie til Caribien:
  • Fly Danmark - St. Thomas T/R med to mellemlandinger
  • 1 overnatning i dobbeltværelse ved Charlotte Amalie
  • 14 dages sejlads i 38 fods katamaran inkl. snorkleudstyr, turistskatter samt gummibåd med motor.
  • Pris fra kr. 12.998,-/pers. ved 8 personer i samme båd.
  • Prisen ved 6 personer kr. 14.748,- / person
  • Pris for egen skipper er kr. 1.000,-/ dag
  • Afrejse senest 23. november

Find rejser på Sunway Seatravels hjemmeside: www.seatravel.dk/sejlerferie

Du kan også finde Sunway Seatravel på bådmessen i Marselisborg 13. - 15. august. Stand I 4


14 dage i paradis koster det samme som den årlige skiferie.

content-loader
content-loader
content-loader