Gå til hoved-indhold
Sådan så det ud for tilskuere i Rønne under Danish Open. Foto: KDYKapsejlads
Sådan så det ud for tilskuere i Rønne under Danish Open. Foto: KDY

Dr.dk: Snobbede sejlere skræmte bornholmsk publikum væk

Stor debat om VIP-område. Nu opdateret med kommentar fra KDY. (onsdag 14.02)

Af katrine bertelsen |

Gæster til World Match Racing Tours i Rønne kalder arrangørerne i deres røde sejlerjakker og store Audi-biler for arrogante og snobbede.

Forbipasserende, der spadserede langs vandet ved Nørrekås, havde nemlig hele sidste uge svært ved at komme uden om VIP-området i den ene ende, skriver dr.dk/bornholm.

Og havde de ikke det rigtige lyserøde eller orange armbånd på, så fik de bestemt og helt tydelig besked på at vende om og gå deres vej.

- Vi er nok ikke fine nok til at være her, sagde de, og så gik de med kommentaren om, at så kunne det også være lige meget, fortæller Anders Funch Nielsen.

Se debat på dr.dk her

Moren Lorenzen, stævneleder og direktør i KDY, kan langt fra genkende krítikken, som dr.dk/bornholm skriver i ovennævnte artikel og folk kunne passere VIP-området fortæller han.

Morten Lorenzen, forklarer i dag til minbaad.dk:

"Hvis I havde været på øen ville I have set super tilskuer forhold, faktisk var vipperneerne dem, der havde de dårligste forhold, bortset fra at deres øl, vand og kaffe var gratis. 

Men der jo altid nogle triste skæbner der er sure over at blive holdt udenfor, eller over at de ikke var inviteret med ind i teltet – og som sikkert har en politisk agenda med at gøre rønnebærerne sure

Jeg kan i hvert fald fortælle at folk (altså ikke vip´ere) hyggede sig med boder med bornholmske specialiteter og sejlsport i verdensklasse og storskærmen var bedre placeret for tilskuerne end tidligere," forklarer Lorenzen til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader