Gå til hoved-indhold
Fra venstre fordæksgasten, trimmer Kristoffer Olesen, taktiker Jeppe Bo Rasmussen og rorsmand Peter Wibroe. Holder træner i Skovshoved i KDYs matchrace center.Kapsejlads
Fra venstre fordæksgasten, trimmer Kristoffer Olesen, taktiker Jeppe Bo Rasmussen og rorsmand Peter Wibroe. Holdet træner i Skovshoved i KDYs matchrace center.

Wibroe tager usædvanlig sikker førsteplads

Efter en 2. plads ved første stævne på Baltic Match Tour, kunne Peter Wibroe og co. træde et skridt højere op efter sejr ved tourens andet stævne i Tallinn. Nu flyer de til Helsinki.

Af Troels Lykke |

Først kunne holdet konstatere at de havde vundet den indledende round robin og efterfølgende blev til lutter sejre i både semifinale og finale.

Besætningen kom frem til Tallinn mandag morgen, efter en 2. plads i Stockholm i søndags.

De havde tydeligvis holdt momentum fra første stævne og vandt de første otte indlende sejladser i round robinen.

Vandt indledende sejladser

Efter et par nederlag, stod det dog stadig klart at Wibroe havde vundet de indledende sejladser og kunne vælge modstander i semifinalen.

Ikke helt dårligt, idet der havde været en stor overraskelse, da det lykkedes upåagtede Robert Nyberg (Finland) at kvalificere sig til semifinalen.

”Vi vandt sikkert 3-0 over Nyberg i relativt let vind og var herre glade og totalt klar til at smadre italienske Simone Ferrarese i finalen” fortæller en meget glad og småfuld Peter fra Tallinn.

”Vi havde en fantastisk dag på vandet og både starter, taktik og fart var perfekt. Vi var simpelthen sikkert foran i alle race” tilføjer en ligeså tilfreds Jeppe Bo Rasmussen.

Sidste stævne i Helsinki

Holdet er nu på vej mod Helsinki til tredje og sidste stævne på touren.

”Vi håber på at kunne slutte i toppen igen. Det samlede mål er i hvert fald klart. Vi skal vinde Baltic Macth Tour” siger Peter.

Holdet er meget tæt på den samlede sejr. En semifinaleplads er målet igen. Feltet er stadig hårdt og der er flere besætninger, som endnu ikke har opnået de resultater de havde håbet på.

Så drengene forventer at sidste stævne bliver endnu hårdere end de to første.

Men ikke Danish Open

Baltic Match Tour afsluttes på lørdag. Desværre er holdet ikke med i Danish Open på Bornholm, selvom Jes Gram-Hansen har meld afbud, har minbaad.dk konstateret efter information fra KDYs Morten Lorenzen.

På redaktionen håber vi at KDY får et afbud, så Wibroe-holdet alligevel er med på Bornholm.

Følg Wibroe på tur: www.balticmatchtour.eu/

content-loader
content-loader
content-loader