Gå til hoved-indhold
Vinderne i Skovshoved. Fra ventre: Thomas Gullacksen, Emil Vester, Lars Stenfeldt, Jeppe Bo Rasmussen og Niels Gramkov.Kapsejlads
Vinderne i Skovshoved. Fra ventre: Thomas Gullacksen, Anton Vester, Lars Stenfeldt, Jeppe Bo Rasmussen og Niels Gramkov.

Useeded matchrace skipper på delt 1. plads

Weekenden bød på Matchrace Spring Cup 2011 i Skovshoved, hvor useedede skipper Thomas Gullacksen tog en delt 1.plads, a point med finnen Olli-Pekka Lumijärvi.

Af katrine bertelsen |

“I weekenden sejlede vi Matchrace (Grade 3) sammen med Thomas Gullacksen og et hold, der var sat sammen til week-enden. Som eneste useedede skipper og  team kom vi godt fra start om lørdagen,” det skriver Lars Stenfeldt Hansen, der sejlede med hos Thomas Gullacksen.

“Vi lagde ud med at slå Danmarkmarksmesteren Rasmus Viltoft i første match, og så var ambitionsniveauet og den gode stemning lagt om bord.” Skriver Lars Stenfeldt.

Holdet vandt de næste tre matcher, men blev slået af Mark Wain Pedersen i 5. match, der sejlede godt og agressivt i pre-starten. Team Gullacksen måtte indkassere en tyvstart, så de måtte en tur rundt om dommerbåden.

Tåge og regn om søndagen

Søndag var præget af tåge, regnbyger og stort set ingen vind. Klokken 13 var der ikke gennemført bare en sejlads. Kl. 14 valgte baneledelsen at afblæse sejladserne helt.

“Med en score på 4-1 sejlede vi glade og tilfredse i havn. Lette vinde, dis og regn mødte os søndag morgen. Efter lang ventetid og trods ihærdige forsøg på at gennemføre sejladserne, skød dommerne kapsejladsen af kl. 14.00.” slutter Lars Stenfeldt.

Det samlede resultat måtte beregnes på basis af sejladserne fra lørdag og ser sådan ud:

Delt 1. plads: Thomas Gullachsen (DEN) / Olli-Pekka Lumijärvi (FIN)
3. plads: Rasmus Viltoft (DEN)
4. plads: Martin Boidin (DEN)
Delt 5. plads: Marc Wain Pedersen (DEN) / Camilla Ulrikkeholm (DEN)
7. plads: Joachim Aschenbrenner (DEN)
8. plads: Robert Nyberg (FIN)
9. plads: Patryk Zbroja (POL)
10. plads: Felix Oehme (GER)
11. plads: Lars Hoffmann (DEN)
12. plads: Henrik Christensen (DEN)

Thomas Gullacksen overraskede, med skrappe gaster. Foto: Lars Stenfeldt

content-loader
content-loader
content-loader