Gå til hoved-indhold
Tur
Du kan nu støtte familien fra Kalundborg og deres gaster, der lige nu er fanget i Somalia.

Langturssejlerne laver indsamling til Ing

Sejlerne på den kaprede Dynamic 43, Ing, får nu støtte fra langtursejlerne. Vi giver her konto nummeret videre og en forklaring fra FTLF om deres initiativ.

Af Troels Lykke |

Foreningen til langtursejladsens fremme har efter aftale med de pårørende – besluttet at indlede en privat indsamling til støtte for de syv besætningsmedlemmer ombord på ING-båden, der blev kapret af pirater torsdag 24. februar.

Det skriver foreningen på deres hjemmeside www.ftlf.dk

”Jeg har de pårørendes fulde opbakning til at indlede denne indsamling, uden deres billigelse ville jeg ikke have kastet mig ud i projektet. Det er vigtigt, at der bliver indsamlet penge til besætningen for at redde dem fra piraterne, men det er også vigtigt, at der er én og kun én indsamling til fordel for familien og de to gaster”, siger repræsentant for Foreningen til Langturssejlernes fremme, Hans Kokholm.

Han siger videre: 

”De pårørende er selvfølgelig meget berørte af situationen, men vil samtidig også gerne takke for den velvillighed de møder i offentligheden. Samtidig beder de pressen respektere, at de af hensyn til familiens sikkerhed ikke ønsker at udtale sig.”

Diskretion

Bidragsydere anmodes om diskretion, så de beløb de måtte donere, ikke offentliggøres.

Donationer kan indsættes på bankkonto med reg.nr. 9116 og kontonr. 0000526843

content-loader
content-loader
content-loader