Gå til hoved-indhold
Det er ikke alle steder at man skal bruge penge i Bella Center. Her er det bådebygger Jørgen Jensen, som viser håndværket frem. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Det er ikke alle steder at man skal bruge penge i Bella Center. Her er det bådebygger Jørgen Jensen, som viser håndværket frem. Foto: Troels Lykke

Få styr på økonomien før bådudstillingen

Forhandler af bl.a. Dehler, Henrik Reese, der har 40 års erfaring i bådbranchen, har gode råd til de besøgende, hvis de ønsker ekstra rabat på udstillingmen i Bella Center.

Af Troels Lykke |

På bådudstilling gives der typisk mellem to og fem procent i rabat, ikke mindst fordi at mange bådværfter også giver rabat til forhandlerne, der kan give rabatten videre til kunden.

”Det er vigtigt for en bådkøber at man er afklaret med sin økonomi før man tager på bådudstilling, så kan man bedre få afsluttet en lukrativ bådhandel,” siger Henrik Reese til Politiken.

Han glæder sig over at udstillingen er lukket fra mandag til onsdag i år, så bådforhandlerne i den periode kan se og vurdere kundernes brugte både, som ofte indgår i køb af en ny båd.

”Nu kan vi tage ud i havnene og så bådene under udstillingen, det er en stor fordel for os og kunderne,” vurderer 64-årige Henrik Reese fra Reese Marin i Aabenraa.

Åbningstider og priser

Både i Bella holder åbent 11. - 13. + 17. - 20. marts 2011

Åbningstider: Kl. 10.00 - 18.00 alle dage

Entrepriser:

Voksne                                                  kr. 90,-

Børn (4-12 år)                                        kr. 45,-

Familierabat (2 voksne + 1 barn)          kr. 190,-

Familierabat (2 voksne + 2 børn)          kr. 210,-

content-loader
content-loader
content-loader