Gå til hoved-indhold
Marstrand vil være et fantastisk udgangspunkt for familietur i X 99 i 2012, mener Haldager.Kapsejlads
Marstrand vil være et fantastisk udgangspunkt for familietur i X 99 i 2012, mener Haldager.

X-99 Gold Cup sejles i Marstrand

Vi sejler næste år Gold Cup i uge 30, som en del af Martstrand Ugen. 30 både forventes fra 6-7 nationer, fortæller X-99 formand Jens Haldager.

Af Troels Lykke |

Det er GKSS, Göteborg Kungliga Segel Selskab, der arrangerer og det garanterer et professionelt stævne igen.

- Klassen blev forvænt med et brillant stævne under Kieler Woche i 2011, men nu flytter showet til en af Scandnaviens bedste kapsejlads steder, nemlig Marstrand, fortæller Jens Haldager.

Han fortæller videre: Ved møde i sidste weekend i Marstrand blev alle detaljer gennemgået og preregistrering ligger allerede nu på

En rundringning til de nationale klubber betyder, at vi forventer igen at kunne samle ca. 30 både fra mindst 6 til 7 nationer.

Vi skal sejle tune up om tirsdagen i uge 30, og race fra onsdag til og med lørdag med forventet ca. 10 til 12 sejladser - Marstrand vil være et fantastisk udgangspunkt for familietur i X 99 i 2012, med alle muligheder for en fin sommertur i skærgården før eller efter Gold Cup.

Til tur og kapsejlads

Båden lever op til sin oprindelige fine status som kapsejladsbåd med gutterne, og efter en rengøring og udluftning, tillige en fin turbåd med familien.

Og nu med måske et reb og en fok på de friske dage, og alligevel sejler den hurtigere og meget skønt uden om de fleste både på sommerturen - to både til én pris - Kapsejlads og turbåd, mener Jens Haldager.

www.x99.se og der kommer en tilmeldingsliste på www.gkss.se om kort tid.

content-loader
content-loader
content-loader