Gå til hoved-indhold
Jens Haldagers X-99 har det godt for tiden indendørs.Kapsejlads
Jens Haldagers X-99 har det godt for tiden indendørs.

X-99 formand: Det er en mørk tid, men

Jens Haldager, ser frem til Både i Bella, hvor der udstilles en X-99er og til årets Gold Cup i Marstrand.

Af Troels Lykke |

6 måneder før Gold Cup i Marstrand er der 21 tilmeldte både fra Tyskland, Sverige og Danmark. Det skriver Jens Haldager til minbaad.dk. Han fortæller videre.

Der tikker hele tiden ind med nye både på listen for preregistrering, og det minder meget om situationen sidste år, hvor vi til Kieler Woche Gold Cup, var 38 tilmeldte både og 21 preregistrerede både på nuværende tidspunkt.

Klassen i Danmark arbejder lige nu på at arrangere Gold Cup 2013 i Danmark, og vil gerne lægge dette stævne i en havn som ligger ved bådklassens geografiske tyngdepunkt - Østersøen.

Aktuelt er vi nu 9 svenske, 4 tyske og 8 danske både tilmeldt, og der er flere kendte både, som vi ved at de kommer til stævnet - De holder sig beskedent holder tilbage.

33 både

Vi kan derfor allerede nu se, at vi bliver et felt i Marstrand på mindst 25 til 28 både og sandsynligvis mellem 30 og 33 både som realistisk deltagerantal - meget, meget flot sammenlignet med andre klasser.

Stævnet sejles til sommer over 5 dage som en del af Marstrand Ugen.

X 99 sejler i samme stævne med yderligere deltagelse af Drager, CB66 og Hobicat.

RC 44 bådene afslutter deres sejladser samtidig med at vi starter stævnet, så det bliver en spændende periode på Marstrand Øen i sommertiden. Stævnet ledes af Götebrog Kungliga Segel Selskab (GKSS), som er meget erfarne og professionelle arrangører.

Bella Center

X 99 kommer om en måned på Både i Bella med en båd, og vi glæder os i klassen at gense de mange besøgende på standen.

Det er en mørk tid nu, men vi har meget at se frem til i den kommende sommer. Vi glæder os til at gense alle bådene på vandet.

Jens Haldager 

content-loader
content-loader
content-loader