Gå til hoved-indhold
Det nye klubhus i Kerteminde kostede 5,9 mil. kroner. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Det nye klubhus i Kerteminde kostede 5,9 mil. kroner. Foto: Troels Lykke

Nyt stort klubhus var lykken i SaileXtreme

Det fortæller den 48-årige stævneleder Flemming Kold, der havde 175 hjælpere fra Kerteminde Sejlklub til at køre SaileXtreme med 700 sejlere.

Af Troels Lykke |

Det har altid været en udfordring for Kerteminde Sejlklub at holde SaileXtreme med 700 kapsejlere, plus hjælpere, trænere, dommere, forældre. I alt var der 1500 sejlere på havnen i Pinsen, der var forbundet med stævnet.

Og i år gik det ekstra gnidningsfrit. Flemming Kold forklarer til minbaad.dk om glæden ved det nye 700 kvadratmeter store klubhus:

- Nu havde vi god plads til race office, jury, café og meget andet. Det hele er meget mere brugervenligt for sejlerne og denne gang har vi ikke haft en mislyd fra forældre og sejlere. Jeg vil sige at det nye klubhus har givet vitalitet til stævnet.

Det nye klubhus har kostet 5,9 mio. kroner. Det bruges også af Kerteminde Kajakklub.´

I 12 år har har der været SaileXtreme og næste år sejles det igen og samtidig ser det ud til at den fynske klub også skal arrangere EM i Yngling.

I forvejen er Kerteminde Sejklub aktiv med Classic Fyn Rundt og Big Boat Challenge. Sidste år arrangerede klubben VM i RS:X.

www.sailextreme.dk

content-loader
content-loader
content-loader