Gå til hoved-indhold
attias Dahlström, nyvalgt formand for Det internationale Ynglingeforbund (IYA) og Henrik Møhl fra Sail Event Kerteminde Sejlklub giver hinanden hånd på et veltilretttelagt Ynglinge EM 2012 i KertemindeKapsejlads
Mattias Dahlström, nyvalgt formand for Det internationale Ynglingeforbund (IYA) og Henrik Møhl fra Sail Event Kerteminde Sejlklub giver hinanden hånd på et veltilretttelagt Ynglinge EM 2012 i Kerteminde

Ynglinge-EM sejles i Kerteminde i 2012

Knap har dønningerne lagt sig efter Sail Event Kertemindes Sejlklubs afvikling af RS:X VM 2010 før klubben igen skal afvikle den næste store internationale event.

Af Troels Lykke |

Det Internationale Ynglingeforbund (IYA)har i forbindelse med VM 2011, der sejles i disse dage på Attersee i Østrig , afholdt generalforsamling, hvor Kertemindes bud på afholdelse af EM 2012 for Ynglinge klassen blev accepteret.

Flemming Kold, der er leder af Sail Event Kerteminde Sejlklub, er glad for at det næste større internationale arrangement kommer så hurtigt til Kerteminde igen.

”Det fortæller lidt om det gode ry vi har i de internationale sejlsportskredse” siger Flemming Kold.

Dansk delegation ved VM i Yngling

Sail Event Kerteminde Sejlklub har sendt to repræsentanter, Ellen og Henrik Møhl til Attersee for at reklamere for EM 2012 og samle inspiration og erfaring, samt skabe kontakter til ynglingeklassens sejlere og organisatorer.

”Efter at have talt med repræsentanter for Ynglinge-klassen, forventer vi ca. 60 både til start ved EM i 2012 i Kerteminde. Vi fornemmer klart en klasse med skarphed på banen, men som også formår at have et godt socialt sammenhold på land, og det vil vi naturligvis bestræbe os på at leve op til, både på banen og på land ved EM i 2012," siger Ellen og Henrik Møhl fra Attersee.

"Vi er hurtigt blevet inviteret til en masse sammenkomster her i Attersee, så det vidner om en klasse, der også hygger sig.Endvidere vil vort nye byggeri , som blev taget i brug til Sail Extreme i år gøre det muligt at skabe de perfekte rammer på land, så vi ser frem til afviklingen af EM 2012 i Kerteminde”, siger Ellen og Henrik.

www.yngling.dk

content-loader
content-loader
content-loader