Gå til hoved-indhold
J/80 hold fra Gilleleje Sejlklub med ejer af båden Carsten Busk, der står til venstre og J/80 importør Lars Hallkvist står i baggrunden. Foto: Troels LykkeKapsejlads
J/80 hold fra Gilleleje Sejlklub med ejer af båden Carsten Busk, der står til venstre og J/80 importør Lars Hallkvist står i baggrunden. Foto: Troels Lykke

Gilleleje-hold satser på J/80 VM i Dragør

Ny J/80 er netop indviet i Både i Bella, hvor Carsten Busk har købt båden til sine sønner, der til juli sejler VM for Gilleleje Sejlklub. "Vi går efter en kæmpe oplevelse," siger Carsten Busk.

Af Troels Lykke |

Til juli forventes 60-70 J/80ere at sejle VM, når KDY og Dragør Sejlklub holder VM for den store internationale klasse.

Carsten Busk fra Gilleleje Sejlklub var glad da vi mødte ham i Bella Center forleden, båden stod i baggrunden og sønnerne var glade før købet.

Med trailer koster den 375.000 sejlklar og den pris er helt ok.

"Vi får meget båd for pengene," siger Carsten Busk til minbaad.dk om den amerikanske båd med det kæmpe cockpit og lille kahyt.

Kvindelig rorsmand

Han skal ikke selv sejle med og faktisk skal en kvinde styrer båden til VM i år.

"Jeg kan godt li at tingene sker og jeg kan godt li at vi viser flaget for Gilleleje Sejlklub, derfor har vi kaldt den Enjoy Gilleleje. Nu skal båden sejle VM og vi håber det bliver en kæmpe oplevelse, men du vil ikke se et mandskab i ens sejlertøj," siger Ole Busk.

Båden skal sejles af sønnerne Christian og Martin, samt Birger Christensen og en kvindelig rorsmand vi ikke fik navnet på.

Båden kan ses i Både i Bella lige nu.

Importør: jboats.dk/

content-loader
content-loader
content-loader