Gå til hoved-indhold
Landets bedste trænere bliver behandlet så ringe, at de ikke vil søge deres job igen hos OCD.Kapsejlads
Landets bedste trænere bliver behandlet så ringe, at de ikke vil søge deres job igen hos OCD.

OCDs bestyrelse risikerer nu B-trænere

Fire ud af seks trænere overvejer ikke at søge deres job igen efter ny klodset fyringsstil fra OCD. - Men overskriften på minbaad.dk om fyringer passer ikke, siger Karina Svarrer fra OCDs bestyrelse.

Af Troels Lykke |

Bølgerne går højt i OCDs bestyrelse, som ikke kan beskyldes for at være i god dialog med sine ansatte trænere, som Opti-sejlerne ellers er glade for.

Mathias Laugesen, blogger på minbaad.dk og landstræner for Opti-sejlerne, skrev i lørdags her på sitet, at seks trænere blev fyret, men sandheden er en anden, mener Karina Svarrer fra OCDs bestyrelse.

- De seks landstrænere for Optimistjollerne har ikke haft en kontrakt i år og trænerne er altid ansat for et år af gangen, derfor har der adrig været tale om fyringer af landstrænerne, derfor er overskriften på minbaad.dk misvisende. Det hele er en stor misforståelse, der har fået en forkert drejning, siger Karina Svarrer i dag til minbaad.dk.

Men ifølge vores viden har trænerne aldrig skulle søge deres job som landstrænere og dermed blev de reelt fyret, selvom de har planlagt træning og stævner året ud.

På Baadmagasinet.dk bekræfter landstræner Kim Skovgaard, at det er en ny stil fra OCD, og at han aldrig før har søgt sin egen stilling igen.

Sparetider - trænere sat ned i løn

Karina Svarrer forklarer, at det er sparetider i OCD.

- Omkostninger og indtægter skal passe sammen, for regningen skal vi sende til forældrene, siger Karina Svarrer, der der selv er Optimor.

At der er sparetider kan trænerne skrive under på, således gik trænerne, ifølge minbaad.dks oplysninger ned i løn i foråret fra 1.300 kr til 1.000 kr om dagen, og nyansatte vil nu kun få 800 kroner om dagen.

B-trænere i fremtiden

Som en kommentar lyder på OCD: Nu er der selvfølgelig fine B-trænere til at tage sig af landsholds-sejlerne.

Se også svar på OCD fra Optimisternes bestyrelse: ocd.dk/con15.php4?fid=4045

content-loader
content-loader
content-loader